Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

29 April 2012

Yana dan Sam - Begini Caranya

Yana dan Sam - Begini Caranya

1stime dengar diorang nyanyi. Tak best pun. Kbai. Hahaha. Ehemm. Sebenarnya bukanlah tak best sangat. Ok la. Diorang pun baru berjinak-jina...

28 April 2012

Operasi Khidmat Masyarakat ( OPKIM ) di Alor Merah

Operasi Khidmat Masyarakat ( OPKIM ) di Alor Merah

Motif banner Program Jalinan Mesra 1 Malaysia ? Haha. Sila abaikan. Minggu lepas aku telah menyertai satu program OPKIM yang sangat b...
Arts Life Islam Festival(ALIF) @ UKM

Arts Life Islam Festival(ALIF) @ UKM

  Nampaknya poster diatas sudah menceritakan segala-galanya. Haha. Eh kejap ada lagi yang dia tak bagitau dalam poster tu iaitu Dan ini,...

26 April 2012

Ayat-Ayat Romantik Untuk Kekasih

Ayat-Ayat Romantik Untuk Kekasih

  Ayat Romantik 1 Ayat Romantik 2 Ayat Romantik 3 Ayat Romantik 4 Ayat Romantik 5 Ayat Romantik 6   Ayat Romantik 7 Nilah ke...

18 April 2012

Picnic di Hutan Lipur Chemerong bersama Jaja

Picnic di Hutan Lipur Chemerong bersama Jaja

Cuti midsem baru-baru nie sempat jugak aku berjimba di Hutan Lipur Chemerong bersama Jaja , husband dia, Sajidah, Solehah dan Along. Korang...

9 April 2012

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai 3

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai 3

Baca juga suasana kampung yang anda patut rasai dan suasana kampung yang anda patut rasai 2 . Harini aku nak story pasal sebijik perigi c...

8 April 2012

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai 2

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai 2

  S ambungan entri Suasana kampung yang Anda Patut Rasai . Harini kita belajar nama bunga ok? Haha Ce teka apakah gerangan gambar di at...

6 April 2012

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai

  Cuti mid sem datang lagi. Memang tak la aku bercuti kat kampus. Bercuti di kampung lagi heaven. Syurga di dunia. Rumahku syurgaku. Tak gi...