Showing posts from April, 2012Show All
Yana dan Sam - Begini Caranya

1stime dengar diorang nyanyi. Tak best pun. Kbai. Hahaha. Ehemm. Sebenarnya bukanlah tak best sangat. Ok la. Diorang pun baru berjinak-jinak dalam bidang nyanyian kan. Peminat Yana dan Sam kat luar sila dengar lagu ini atau aku…

Operasi Khidmat Masyarakat ( OPKIM ) di Alor Merah

Motif banner Program Jalinan Mesra 1 Malaysia ? Haha. Sila abaikan. Minggu lepas aku telah menyertai satu program OPKIM yang sangat best. Sebenarnya ni program OPKIM pertama yang aku join sepanjang aku berada di UKM. Sepan…

Arts Life Islam Festival(ALIF) @ UKM

Nampaknya poster diatas sudah menceritakan segala-galanya. Haha. Eh kejap ada lagi yang dia tak bagitau dalam poster tu iaitu Dan ini, Rugi la korang yang terlepas nak dengar ahli panel hebat diatas bagi ceramah. Aku pun …

Ayat-Ayat Romantik Untuk Kekasih

Ayat Romantik 1 Ayat Romantik 2 Ayat Romantik 3 Ayat Romantik 4 Ayat Romantik 5 Ayat Romantik 6   Ayat Romantik 7 Nilah kejenya kalau takde benda nak update. Upload je menatang gambar yang best-best dalam laptop…

Picnic di Hutan Lipur Chemerong bersama Jaja

Cuti midsem baru-baru nie sempat jugak aku berjimba di Hutan Lipur Chemerong bersama Jaja , husband dia, Sajidah, Solehah dan Along. Korang buat-buat kenal ah diorang semua tu yer. Haha. Dari signboard nie korang a…

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai 3

Baca juga suasana kampung yang anda patut rasai dan suasana kampung yang anda patut rasai 2 . Harini aku nak story pasal sebijik perigi celik yang terdapat kat kampung aku. Bukan perigi buta ok. Haha. Gambar atas nie memang …

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai 2

S ambungan entri Suasana kampung yang Anda Patut Rasai . Harini kita belajar nama bunga ok? Haha Ce teka apakah gerangan gambar di atas? Sejenis bunga. Korang jangan cakap tu sejenis makanan atau sejenis kuih pulak dah ah.…

Suasana Kampung yang Anda Patut Rasai

Cuti mid sem datang lagi. Memang tak la aku bercuti kat kampus. Bercuti di kampung lagi heaven. Syurga di dunia. Rumahku syurgaku. Tak gitu? Hehe.   Aku nak cerita pasal kampung aku nie. Sebenarnya takde ah nak cite sangat p…