gitar kapak_budak hensem

Sila abaikan tajuk entri yang penuh dengan unsur perasan nak mampos!!!

Apa korang nak cakap bila korang nampak gambar di atas? Nak cakap budak tu hensem? Atau syok sendiri? Atau bajet je lebih main gitar pun tak pandai.

Pagi tadi bukak je facebook terus masuk profile. Dekat profile aku ternampak someone post gambar nie kat profile aku. Gila teruja aku. Perasan retis 12 saat. Hakhak.

Bila aku tengok gambar nie, aku terus zoom in besar-besar. Macam pernah ku nampak gambar nie tapi di mana yer? *sambilmainkukujari.

Sila bandingkan gambar di atas dengan gambar bawah ni

gitar kapak_budak hensem

Mana yang mengikuti perkembangan aku mesti tahu kan gambar dia atas merupakan default picture facebook aku. Mungkin la individu yang mendajalkan gambar aku tak tahan atau sakit mata tengok gambar DP aku yang hensem tersebut seterusnya terus gatal tangan nak edit kan.

Anyway, terima kasih sebab ko aku ada idea nak up entri harinie. Hakhak.

Korang yang nak edit jugak gambar korang supaya jadi seperti gambar pertama di atas, sila masuk facebook and then search application Pizap Photo Editor. Selamat mencuba. Haha.

pizap photo

8 Comments

  1. kelakar gmbr tuh.edit sgt.huhu

    ReplyDelete
  2. pengsan tengok gambar first. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. adoi . mcm2 la dia ni . tak buat lawak tak sah

    ReplyDelete
  4. Logo pizap tu yang penting.
    ƗƗɑƗƗɑƗƗɑ

    ReplyDelete
  5. SALAM.. JUST BLOGWALKING.. EDIT GAMBAR GUNA BENDA TU MEMANG LUCU..

    ReplyDelete
  6. gitar tu nampak besar. hahhaa

    ReplyDelete