Showing posts from March, 2012Show All
Contest : Cerita Seram

Seperti hari-hari sebelumnya, harini aku akan mengulangkaji pelajaran bersama teman-teman di perpustakaan. Bertugas sebagai pengawas perpustakaan memudahkan aku untuk mengulangkaji di perpustakaan. Sambil menyelam, minum air. K…

Jangan Bersedih | Don’t Be Sad | La Tahzan |

# Jangan bersedih, memaafkan orang yang menyakiti anda itu lebih baik   # Jangan bersedih, masih banyak nikmat yang ada pada diri anda   # Jangan bersedih hanya kerana orang mengingkari kebaikan anda, sekiranya benar anda …

SNSD ??? Apa itu ??

Assalamualaikum w.b.t Semalam kecoh kat facebook pasal SNSD datang Malaysia. Macam-macam status facebookers duk puji-puji SNSD nie. Aku yang terpinga-pinga mulalah garu-garu kepala konon tak tahu SNSD tu apekebenda. Seyes aku me…

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #2

Lagu-lagu yang tersenarai di bawah merupakan lagu pilihan tuan punya blog. Tiada kaitan antara carta lagu di radio tempatan atau mana-mana carta lagu yang ada dalam dunia nie. Sekian harap makcik! 1. Bawaku Pergi – Kaka ft. Ziza…

Assalamualaium w.b.t dan salam sejahtera. Anda mempunyai blogshop?? Anda menjalankan business online?? Anda mempunyai sebuah restoran yang baru beroperasi? Anda merupakan pemilik sebuah butik yang baru dibuka? Anda merupakan pe…

Ayat Jiwang yang gedik _ Ku Gembira disampingmu

Untuk 1001 kenangan indah itu Ku pahat kemas di hatiku Untuk setiap titis airmata itu Ku sapu lembut di pipimu Untuk setiap pengorbanan itu, Ku berjanji takkan mensiakanmu Untuk kasih sayang yang diberikan Ku peluk erat ku lep…

Lirik Lagu Kosong_Najwa Latiff | Single Terbaru 2012

Kau melihat diriku Seperti sesuatu Yang mencabar dirimu Akal dan mindamu Kau mendustaiku Kau bilang mereka tak tahu Siapa diriku Sedangkan kau juga begitu Segala kata cacian Yang telah engkau berikan Membuatku rasa Koso…

Ragam Peminat bersama Pizap photo Editor

Sila abaikan tajuk entri yang penuh dengan unsur perasan nak mampos!!! Apa korang nak cakap bila korang nampak gambar di atas? Nak cakap budak tu hensem ? Atau syok sendiri? Atau bajet je lebih main gitar pun tak pandai. Pagi …

Majlis Perkahwinan Blogger | Selamat Pengantin Baru Sayang |

Sayang cantiknya kau! Beauty and the beast sangat kan kita berdua. Kemain lawa kau persis Tiz Zaqyah sikit-sikit. Tula. Bila student ko cakap ko ala-ala Tiz Zaqyah , aku pun penasaran tang mana la Tiz Zaqyah tu. Student ko nak…

Hotfm Big Jam 2012 dan Majlis Perkahwinan Blogger

Jemput berkunjung ke konsert Hotfm Big Jam 2012 di Dataran Shahbandar, Kuala Terengganu. Kuala Terengganu ni kalau korang nak tahu la kan, negeriku yang terchinta. Kalau negeri orang lain, takde nye aku nak wat entri bagai. Hak…

Hai. ( Lambai-lambai tangan gaya diva ) Dah Lama kan tak update blog nie. Kecian saye bz skunk. Takde mase nak update pung. Takde idea nak update jugak. Takde mood nak menulis pung ade. Hihi. Tapi, tak update pun ade lagi yang …