Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

28 March 2012

Contest : Cerita Seram

Contest : Cerita Seram

Seperti hari-hari sebelumnya, harini aku akan mengulangkaji pelajaran bersama teman-teman di perpustakaan. Bertugas sebagai pengawas perpus...

27 March 2012

Jangan Bersedih | Don’t Be Sad | La Tahzan |

Jangan Bersedih | Don’t Be Sad | La Tahzan |

  # Jangan bersedih, memaafkan orang yang menyakiti anda itu lebih baik   # Jangan bersedih, masih banyak nikmat yang ada pada diri anda ...

24 March 2012

SNSD ??? Apa itu ??

SNSD ??? Apa itu ??

Assalamualaikum w.b.t Semalam kecoh kat facebook pasal SNSD datang Malaysia. Macam-macam status facebookers duk puji-puji SNSD nie. Aku yan...
Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #2

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #2

Lagu-lagu yang tersenarai di bawah merupakan lagu pilihan tuan punya blog. Tiada kaitan antara carta lagu di radio tempatan atau mana-mana c...

21 March 2012

Jom Promosikan Produk dan barangan Anda di Mention Online| Memang Berbaloi |

Jom Promosikan Produk dan barangan Anda di Mention Online| Memang Berbaloi |

Assalamualaium w.b.t dan salam sejahtera. Anda mempunyai blogshop?? Anda menjalankan business online?? Anda mempunyai sebuah restoran yang...

18 March 2012

Ayat Jiwang yang gedik _ Ku Gembira disampingmu

Ayat Jiwang yang gedik _ Ku Gembira disampingmu

Untuk 1001 kenangan indah itu Ku pahat kemas di hatiku Untuk setiap titis airmata itu Ku sapu lembut di pipimu Untuk setiap pengorbanan it...

17 March 2012

Lirik Lagu Kosong_Najwa Latiff | Single Terbaru 2012

Lirik Lagu Kosong_Najwa Latiff | Single Terbaru 2012

    Kau melihat diriku Seperti sesuatu Yang mencabar dirimu Akal dan mindamu Kau mendustaiku Kau bilang mereka tak tahu Siapa diriku Se...

16 March 2012

Ragam Peminat bersama Pizap photo Editor

Ragam Peminat bersama Pizap photo Editor

Sila abaikan tajuk entri yang penuh dengan unsur perasan nak mampos!!! Apa korang nak cakap bila korang nampak gambar di atas? Nak cakap b...

14 March 2012

8 March 2012

Hotfm Big Jam 2012 dan Majlis Perkahwinan Blogger

Hotfm Big Jam 2012 dan Majlis Perkahwinan Blogger

Jemput berkunjung ke konsert Hotfm Big Jam 2012 di Dataran Shahbandar, Kuala Terengganu. Kuala Terengganu ni kalau korang nak tahu la kan,...

3 March 2012

Saya Menang Cabutan Bertuah RM15 000.00

Saya Menang Cabutan Bertuah RM15 000.00

Hai. ( Lambai-lambai tangan gaya diva ) Dah Lama kan tak update blog nie. Kecian saye bz skunk. Takde mase nak update pung. Takde idea nak ...