Silent Readers

silent readers

Assalamualaikum w.b.t ( salam diberi wajib dijawab ).

Tadi ada orang call.

“ Pjoe, aku baca blog ko. Aku dah baca semua entri ko. Aku suka gila baca blog ko. Bila ko nak update lagi? Nanti kalau ko dah update ko bagitaw ok?”

“ Eh, baru 2 3 hari lepas aku update. Aku update 3 entri lagi. Ko dah baca ke?”

“ Yang 31 Januari tu eh? Yang tu aku dah baca dah. Semua aku dah baca. Bila ko nak update? Nanti ko update ko gtaw k”

“ Urmm, aku tak leh nak online sangat sekarang. Takde tenet la.”

“huhh..” mengeluh barangkali.

“ Perghh. Ko nie bia betul? Ko nak perli aku ke apa nie? Aku terharu apa yang aku tulis orang baca. Terima kasih”

“ Eh, yang ko tulis kat blog tu, yang pasal cinta-cinta tu, putus terpaksa la , main aucak-aucak celah rak buku la, bffku kekasihku la, kau couple ngan sape nie???????

“ Oit, rilek ler. Aku tak couple la. Aku tulis tu sesaje je. Ko pun kenal aku kan. Mana la sama aku ngan entri yang aku tulis tu kan. Ko kenal aku kan..hihihi.”gelak sopan.

“ Ko nak tahu? Member aku kat pejabat pun baca blog ko. Dialah yang kenalkan aku dengan blog ko. Dia suka baca blog ko”

“ Errr.. Ko bia betul. Takkan la. Camne dia tahu blog aku? Dia ada blog jugak eh?” kelipkelipmata.

“ Ntah la aku. mungkinla kot”

“ Ok. Aku dah kembang. Nak nangis jap boleh tak? Harharhar. Terharu kot ada orang baca apa yang aku tulis. Nanti aku buat entri pasal ko eh??” genggam buku lima.

“ Hahahahahahahahahahahahahahahahaha… buat la buat la.. Ko update tau. Aku nak baca nie.”

“ Ok nanti aku update pasal ko. Tajuk entri tu ‘ silent readers’ k? Okbye.”

 

6 comments:

  1. kisah benar ke ni?
    hehe

    tp kan memang terharu bila ada yang ternanti2 kita update blog.

    ReplyDelete
  2. Untunglah,idea byok.Otai mu pijoe.Respek.

    ReplyDelete
  3. kah kah kah...kembang siot kalau ada org terdekat jd silent readers..

    ReplyDelete
  4. perghhh... untunglahhhh kite kawan ngan retisss.. hahah










    saya yang call tu kan? kehkeh

    ReplyDelete
  5. errrr..xkan opismate aku col ko kot.muahaha.

    ReplyDelete