Lagu Kpop Yang Sangat Best

superjunior

Seriyes aku memang tak layan lagu Kpop. Aku bukan peminat Kpop. Ramai orang duk cakap sal kelunakan lagu Kpop tapi takde plak aku duk download lagu Kpop. Aku pun tataw la kenapa Kpop tak boleh pergi ngan jiwa aku. Lagu hindustan boleh plak aku duk ngafal.

Kegilaan Kpop memang tidak dapat disangkal lagi sehingga kat Malaysia pun dah ditubuhkan kumpulan Kpop dari anak-anak muda yang sangat terserlah KeKpopannya. Korang tahu kan kumpulan apa yang aku maksudkan? Sila gelakkan diorang sekuat hati. Harharhar.

Tapi sejak dua tiga hari ini aku asyik duk layan lagu Kpop yang satu nie.

Kalau dalam sehari aku tak repeat lagu nie empat lima enam kali memang tak sah.

Lagu ni pun bukan aku yang download. Abang aku yang download.

Lepas aku dengar lagu ni, macam best plak.

Lagu apa?

Lagu kat bawah nie. Aku pasti peminat Kpop kat luar mesti dah dengar 123 kali lagu nie kan? Perghh. Aku jela yang ketinggalan skit.

Tag : Lirik Lagu
7 Komen untuk "Lagu Kpop Yang Sangat Best"

perh...mu sek k-pop gok...hahaha..aku layan lagu rock jer...

kpop tu ape? kopok aku tau la

lyn jgk tp bkn semua...pilih2 jgkla...
bkn thp addict gler2...
ni lgu baru suju...best kn?

memang xminat langsung kpop ni..hihihihi =.=

bwara mr.simple simple..^^

mr simple? HH mr simple? hohoho

walaupun aku minat kpop ... tapi jgn ingat aku nie lupa daratan...

Back To Top