Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

29 January 2012

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #1

Lagu Melayu Top Masa Kini 2012 #1

Lagu-lagu yang disenaraikan di bawah merupakan lagu pilihan tuan empunya blog. Tiada kaitan dengan carta-carta radio tempatan atau carta rad...

28 January 2012

Lu Cinta Monyet Gua!!

Lu Cinta Monyet Gua!!

  Cinta monyet? Cinta zaman sekolah la kan? Kenapa cinta monyet? Sebab cinta monyet banyak main-main daripada serius. Monyet tak pandai b...
Boleh pandang-Pandang, Jangan Pegang-pegang Bertambah Sayang

Boleh pandang-Pandang, Jangan Pegang-pegang Bertambah Sayang

  Kata orang cinta itu buta. Kata aku cinta itu ketawa dan airmata. Ketawa. Seronok. Gembira apabila dapat menghabiskan masa bersama-sama...

26 January 2012

Plants Vs. Zombie’s Tutorial

Plants Vs. Zombie’s Tutorial

Disebabkan ketiadaan kerja+kebosanan yang melampau sempena bermulanya cuti semester, aku telah godek-godek sepuas-puasnya game dalam laptop ...

24 January 2012

Teka-Teki Paling Susah

Teka-Teki Paling Susah

Dah lama kan tak main teka-teki. Haritu zaman kecik-kecik selalu main teka-teki. Kalau dah kumpul ramai-ramai ngan adik-beradik semua, mema...

16 January 2012

Terukir Di Bintang

Terukir Di Bintang

Kecik-kecik dulu sering pandang langit. Tengok bintang. Pastu sering terfikirkan kenapa bintang boleh berkelip? Kenapa bintang terapung di l...

10 January 2012

BEN ASHAARI : PESAN DIA..IBUKU

BEN ASHAARI : PESAN DIA..IBUKU

Tekan Banner nie kalau nak Join Assalamualaikum w.b.t. Mak : Nak, nanti kat sana belajar rajin-rajin. Jangan ponteng kelas taw Kita : alama...

2 January 2012

Kerana Budu Setitik, Rosak Muka Sebelanga

Kerana Budu Setitik, Rosak Muka Sebelanga

  Assalamualaikum w.b.t Tajuk entri diciplak daripada peribahasa ‘ kerana nila setitik, rosak susu sebelanga’. Muka pun dipanggil sebelang...