Musim Meminta Maaf.. I’m Sory Maafkan Saya !

 

i'm sorry friends
I’m sorry my friends

Assalamualaikum w.b.t

 

Alhamdulillah. Dah habis kuliah untuk sem nie. Seronok? Jangan tanya la betapa seronoknya macam baru menang motor. Haha.

 

Pastu mula la member-member post status minta maaf kat muka buku tu. Aku pun tak terkecuali. Dekat-dekat nak exam baru nak mintak maaf kan? Kalau tak exam, jawabnya tunggu raya tahun depan baru nak p minta maaf. Korang tak camtu kan?

 

Teringat plak kenangan time sekolah-sekolah bila nak dekat exam besar macam PMR, SPM dan STPM, guru-guru akan berkumpul ramai-ramai nak mintak restu. Tapi masuk U, takde plak diorang buat camtu. Aku nie dahla banyak dosa ngan lect . Asyik ponteng je kelas memanjang. Haha. Harap-harap lect aku baca entri nie. LOL!!

 

Semester ini merupakan semester yang sangat hangin satu badan. Sangat TENSION. Sangat penat. Sangat serabut dan serabai dan perkataan-perkataan seangkatan dengannya la kot. Paling hangin bila aku terpaksa naik turun bukit kalau nak pegi kelas. Gila babeng jauh dipuncak bukit lokasi bilik aku. Malam-malam kalau kau nak dengar bunyi cengkerik atau nak merasa kesejukan air bukit mailah datang bilik aku. Haha.

 

Kau tahu? Haritu aku gertak coursemate aku sampai dia nanges. Gila kejam kan aku? Ok, aku harap coursemate aku yang aku gertak sampai nanges tu baca entri nie. Lu jangan main-main sama gua. Walaupun muka gua nie sangat soft dan tenang lagi mendamaikan, jangan ingat gua nie tak pandai nak gertak orang maa. Haha. Anyway, sory tahu? Aku gertak-gertak manja je pun manatau ko pulak yang OVER nak nanges. Haha. Maafkan saya kawan ! Saya pasti anda akan ingat kenangan ini sampai bila-bila. Kehkehkeh.

 

Coursemate aku yang paling aku rapat dari sem satu lagi iaitu Mekda ( bekas skandal) pun sakit hati tahap power rangers ngan aku. Aku nie manusia biasa pun. Mana nak layan hati semua orang, memang tak la kan. So, aku cakap kekadang tu ikut lepas mulut. Aku mengambil tindakan tanpa memikirkan keadaan sekeliling.


I’m sorry my friends. Kita kawan kan?



Pastu kan. Kalau bab menipu, pelawok, menabur janji tu kau jangan cakap la kan berapa orang dah yang jadi mangsa aku. Sob3.. *muka evil. Eh, menabur fitnah bagai bukan sikap aku. Aku pantang menabur fitnah kat orang! Konon menipu sunat dibenarkan la kan? Hotak kau Pijoe! Haha.

Jahat kan aku? Korang yang baca entri ni kalau kata nak UNFOLLOW aku, takpe aku benarkanCrying face

 

Tak campur lagi dengan kawan-kawan dalam facebook, twitter dan blog yang beribu - riban nie. Kekadang apa aku tulis dalam blog, status aku kat facebook, apa yang aku tweet kat twitter, komen aku kat blog dan perkara seangkatan dengannya pun pasti ada yang terasa kan? Sapa terasa sila angkat tangan? Ramainya fuuuuyoooo. Kbai tak lawak pun. Haha.


Diharap korang sudi baca poem di bawah. biarpun poem tersebut bukanlah daku cipta tapi daku ciplak kat google je pun. Tapi, itulah yang daku ingin sampaikan kat kauorang sebenarnya.


I'm sorry for not being there for you
I'm sorry for making you cry
I'm sorry for breaking your precious heart
I'm sorry for not believing in you
I'm sorry for never giving you my ears
I'm sorry for not holding you when needed to be held
I'm sorry for sharing my nakedness with another
I'm sorry for not expressing myself to you
I'm sorry for denying you
I'm sorry for lying to you
I'm sorry for breaking my vows
I'm sorry for not fight with you
I'm sorry for me being sorry
I'm sorry for my mistakes.....
I'm sorry, I'm sorry, babe I'm sorry.......

Dan poem ini jugak.

sorry im not perfect
sorry im not true
sorry im not happy
sorry im not you
sorry im not there
sorry im not that extraordinary
sorry im not thin
sorry im just ordinary
sorry im outspoken
sorry i dont share
sorry i dont need you
sorry you were never there
sorry im not comfortable
sorry your the same
sorry that i dont change
sorry im not game
sorry im here
sorry i wont be gone
sorry you dont care for me
sorry if im wrong
sorry for what im about to do
sorry but i cant stay
sorry but ive gotta leave
sorry im just running away
Just Sorry.

 

Sekian terima kasih kerana membaca entri ini. Selamat maju jaya. Kauorang yang ada buat dosa ngan aku, kauorang jangan bimbang. Aku dah maafkan semuanya. Aku halalkan semuanya. Hehehe.

P/s : 5 jan – 19 jan 2012 kami akan menduduki exam. Doakan kejayaan kami semua Smile terima kasih. Toce. Arigato. Nandre. Syukran Jazilan.

Tag : serious
19 Komen untuk "Musim Meminta Maaf.. I’m Sory Maafkan Saya !"

oh exam ea. goodluck ok.!

byk ye poem. huhu ;)

lambat lagi tu...sempat lagi nk berpoya2.... hahahahaha

okay,saya maafkan awak .

god luck exam ;)

wah.19 januari jgn dilupa.

sampai nanges budak tu kau buat,,isy3x

byknyer i'm sori..hihi

nani un mintak maaf gak sebab da lame ta jalan sini...

insyaAllah nanti kawan hafiz tuh okalah tu ^^


btw, goodluck 4 ur exam.. nani da un start sem baru ^^

im sori2... macam amir raja lawak dah.. hahahha

wajib kena rejam nie, jahat bebenor.. bleh??. hahahaha..

time exam beria minta maaf..
lepas exam mula buat perangai balik.

dari zaman skola sampai ke poli, time nak exam mmg ca biasa pi jumpa kawan2 semua mintak maaf..hehe..

dari zaman skola sampai ke poli, time nak exam mmg ca biasa pi jumpa kawan2 semua mintak maaf..hehe..

dari zaman skola sampai ke poli, time nak exam mmg ca biasa pi jumpa kawan2 semua mintak maaf..hehe..

macam lagu jamal abdillah n malique..
aku maafkan kamu

terinagt lah dekat zaman nak SPM dulu hntar msj dekt mmbe2 mnx maaf.. miss that moment

tenx Semua... muah muah!!!!!

yang aku taw musim minta maaf bila nak beraya, bila nak exam plus bila nak berpisah

Back To Top