Assalamualaikum w.b.t

Mungkin ramai dalam kalangan korang yang sudah menonton video yang akan aku kongsikan di bawah. Aku memang lambat daripada kauorang kan? Huhu.

Tadi lepas balik kelas aku singgah bilik member aku. Pastu dia paksa-paksa aku tengok video nie. Kauorang nak tahu aku naik seriau jugak r tengok video yang 22 minit panjangnya nie. Aku tengok sampai habis. Pastu aku macam nak tengok lagi. Member aku cakap video ni takde dalam youtube. Dia jumpa pun secara kebetulan.

So, lepas balik bilik aku semangat pergi google search video nie . Ternyata sangkaan member aku meleset. Video nie memang ada dalam Youtube. Cepat-cepat aku bukak live writer dan gigih tulis entri pasal nie. Huh! Dengar musik background video nie memang agak seram sejuk jugak dah la aku sensorang dalam bilik nie oii. Sekarang tepat pukul 1.00 A.M. Sekian.

Korang yang tak tengok lagi video nie aku sangatsangatsangat berbesar hati kiranya korang meluangkan hanya 22 minit je pun menonton video nie. Pastu korang buat kesimpulan sendiri la berdasarkan video nie. Nak terima atau tak, terpulang.

Dan sambungan kepada video di atas

Dah tengok?? So, apa pendapat korang? Macam logik juga kan isi yang ingin disampaikan melalui video nie. So, aku dengan gigih jugak try search brofat.blogspot.com tapi sayang blog beliau telah diremove mungkin. Kosong. Sangat konspirasi disini kan? Agaknya siapa la brofat tu yer? Bagaimana la beliau dapat mencipta teori-teori beliau dalam video diatas kan?

Renung-renungkan dan selamat beramal.

Wallahualam.