Blog Budak Sekolah Yang Famous

Sape cakap budak sekolah tak pandai main blog? Budak bukan sebarang budak, budak sekolah dah ada blog. Untunglah. Aku masuk universiti baru nak ada blog sendiri. Memang hebat budak sekarang. Jum kita terjah blog budak sekolah yang femes abad ini.

Blog pertama : Blog MUNA RAHIMAH 

Followers terkini : 2411 ( Kau ade?? )

Muna Rahimah

Ada yang tak kenal dengan MUNA RAHIMAH? Adik nie baru je menganjurkan kontes candid time yang nak cecah 1000 orang join. Hot kan dia? Haha. Aku pun join kontest dia tapi kalah.

Apa yang best tentang blog adik Muna Rahimah? Dia banyak cite pasal life dia. Pasal keluarga, pasal kenkawan. Eh, pasal aku pun dia ada buat 1 entri tahu?? Terharu seyh adik MUNA RAHIMAH yang hot buat entri pasal aku.

Photobucket                                        Gudluck untuk PMR ye adik MUNA RAHIMAH 

Blog kedua : Blog ALIA NATASHA 

Followers terkini : 1143

Hajat dihati nak copy je header dak ALIA NATASHA nie letak kat entri tapi tak boleh plak aihh. Haha. Aku rapat jugak la dengan dak ALIA NATASHA nie. Dia pun selalu tegur-tegur, main tampar-tampar dengan aku. Mungkin sebab kitorang satu negeri tapi lain daerah sebab tu kacip kot. Eh?

Dak ALIA NATASHA nie pun macam MUNA RAHIMAH jugak. Tahun depan ( 2012) bakal menduduki PMR. Gudluck untuk kamu.

Blog dia pun banyak cerita mengenai pasal kisah dia, kisah kawan-kawan dia, kisah famly dia, kisah orang sekeliling dia. Macam blog personal la senang cerita.

Aku macam frust jugak pasal aku tak dapat nak kasi korang tengok gambar ALIA NATASHA nie. Tapi seyes dia cun. Haha.

Haritu Alia Natasha ada tweet pasal income blog dia dah cecah RM200. Hebat-hebat. Nanti bila dah cash out sila belanja kepci k? Hakhak.

Blog ketiga: Blog Diana toink toink ( bunyi katak melompat )

Followers terkini : 1051

                             Hambik kau. Posing ala-ala Fatin Liyana gitu. Kau ade? Haha

Dak Diana Toink Toink nie pun owesome. Dia ada buat Vlog kau tahu? Haritu aku pernah tengok Vlog dia nyanyi lagu CINTA MUKA BUKU. Bolehlah tahan suara dia. Tapi takleh lawan lagi la suara adik NAJWA LATIF. Haha.

Diana toink toink pun sama umur dengan Alia Natasha & Muna Rahimah jugak. Maknanya diorang nia PMR candidate la tahun 2012 nanti. Tahun depan kan kan? Haha.

Blog dia pun lebih kurang gak konsep dengan Alia dan Muna. Personal. Haritu dia ada jugak tulis entri pasal aku. Ha.. Korang nak tahu entri apa sila godek blog dia la.

Lagu Fevret Diana toink toink

Persamaan antara ketiga-tiga blogger budak sekolah nie adalah( bajet tahu ) :-

  • Bakal menduduki PMR pada tahun hadapan. Cewahh. Macam lama je istilah tahun hadapan tu kan? Haha.
  • Blogger gurl yang cun
  • Peramah habis kat facebook dan twitter tapi kat luar tataw la acane. Haha
  • Pandai . Mungkin bakal mendapat straight A’s dalam PMR. InsyaAllah.
  • Bakal menjadi popular seperti Fatin Liyana dan Cik Epal.
21 Komen untuk "Blog Budak Sekolah Yang Famous"

femes ngat,,jeles lah,,haha

HH, tsm dak sekolah gak.. darjah 6 kot.. nape xde blog tsm? haha

insyaallah dia akan jadi blogger terhebat...

agak jeleslah..hehe...

blog kite tak ade dalam list ke? *candidate PMR jugak ni, sobsob ;(
HAHA, joke2.. ;p

hi saya budak baru blajaq,kalo salah tolong tunjukkan..kite bdak colah gop,blog kite xdop pong??

blog gua ? gua pun budak sekolah jugak T__T

awak sy pon PMR candidates asal saya takdek ? nih yang mencik nih ><

Huyooooooooo ! patutlah trafik naik dari entry ni . maceh abg pijoe . kite ni tak sehebat abg pijoe ar . haha

<---- saya upsr candidate abam pejol.. tanak pomot kew... hekhekehek.. =P

pembaca setia blog muna n diana :D

diorang mmg awesome ! :D

keep it up k for both of u ;)

good luck PMR !

kemain lagi masing2 nak ngaku muda daaa... hahahaha.. aku yg baru form two dia x tahu...

saye kenal muna :)
yihaaa!

untuk budak u under 20 tade?haha

pewhhh.. bdak2 retisss.. -_-"

cekbolat bdak skolah jgk..anyway depa hebat ^^

blog aku mane?..ouhh..lupe..follower sikit..so xlehkan...eeii..pjoe ni pilih bulu.,,amek kaw!..hahhhaa

haha.. tang mana kau budak sekolah.. kau dah boleh jadik bapak budak dah.. hakhak

Jangan lupe follow http://tarotthefool.blogspot.my/

Back To Top