Assalamualaikum w.b.t

Korang pengguna tegar facebook mesti tahu kan maksud DP. DP atau dalam bahasa rumitnya dikatakan Default Picture iaitu gambar profile facebook korang. Korang tahu DP facebook aku sangat hensem? Haha. Sila abaikan soalan bodoh aku . Aku meroyan  harini tak baik maigrain lagi. Sob3.

Apa perasaan korang apabila korang mendapati seseorang pengguna facebook telah menjadikan gambar hot korang sebagai DP beliau tanpa meminta keizinan dari korang? Mesti korang bengang, marah , nak hantuk kepala di dinding , nak tumbuk bantal sampai pecah dan seumpamanya kan? Begitulah kurasa.

Korang tahu? Seorang pengguna facebook telah sesedap harinya mengguna gambar HOT aku sebagai DP dia. Mahu aku tak marah. Tapi dalam hati nie bangga jugak la kan.

“kalau gambar aku tak hensem buatpe dia nak jadikan DP dia” dalam hati

Kalau nak jadikan muka aku yang tak berapa nak hensem ni sebagai DP ko sekalipun, bagitaw r dulu aku. Mintak izin ke apa. Gerenti aku bagi punya janji kau belanja aku KFC dah cukup.

Sekali aku p godek-godek likers kat  page hafiz hafizol blog pastu aku terjumpa ini :-

gambar aku!

Kemain lagi yer kau jadikan aku DP kau dengan penuh bangga. Aku agak mungkin dia ambik gambar nie kat hafiz hafizol blog sebab aku pakai DP ni pun kat page tu. Wau OWESOME sangat kau jadikan aku sebagai DP kau!!! #terharu.

Ok kalau korang perasan, header aku kat atas tu pun berasal dari DP ni jugak. Header tu Khumaera Ismail yang tolong buatkan. Habis aku kecian jugak la kat blog aku takde header. So aku pakai jela header lama nie. Eh, macam senget je kan header aku. Tak centre mana. Korang acane nak adjust nie yer? Haha

Buat Syed Amirul Hakim ( Smart N Cool ) : DP kau sangat Smart N Cool. Terima Kasih.

16 Comments

  1. retiss sgt sampai DP pon ada org ambik.huhu.paparazzi le tuh

    ReplyDelete
  2. wow!
    kau sgt2 howt!

    ReplyDelete
  3. retisnya diaaa. >.<
    nasib tak syed hakim.

    ReplyDelete
  4. nie name nyer retis... semua org nak klon...hahahaa

    ReplyDelete
  5. pewwittt , nak wat cmno . da retis la kan ;)

    sabor je la . jgn memarah . kang mgrain teruk ;)

    ReplyDelete
  6. ala bang ,. cari je tuto centerkan header . banyak .

    hai retis :))

    ReplyDelete
  7. terlampau retis sgt mcm bruno mars kan..keh keh keh..=P

    ReplyDelete
  8. Rozuan : haha. Kau lagi hot

    Lelaki Ini kau pun hot

    Syed buang nama tengah terus jadi syed hakim haha

    Joe haha.. bia la dia.

    Farrah hehe.. sabo je la.. Tenx..:)

    Saddila : hehe.. Malas..

    Kim : ok pasni nak pakai nama kau r lak BW.. bahaha

    ReplyDelete
  9. untunglahh ade peminattt.. BHAHAHAHAHAHA

    ReplyDelete
  10. peminat tu..mklum la skli pndg cm bruno mars.ahaah

    ReplyDelete
  11. org dh Hot.. memey la org hambek ^^
    gudgud kankan.. hehe.. tima ksih syed ^^ wakakaka

    ReplyDelete
  12. Eyda haha.. peminat kuang ajo!! haha

    wau PM komen sini.. #terharu

    ila : haha.. amboi, perli nmpknya

    cekbolat haha xda maknanya HOT ! xmoh HOT!!

    ReplyDelete
  13. biaselah blogger retiss ramai peminat yg nak jd cam ko~ haha jgn marah naa ;p

    ReplyDelete
  14. hehe,hebat tu kalau sampai buat jd DP...

    ReplyDelete