Showing posts from December, 2011Show All
Azam Tahun Baru yang Sangat Payah Menjadi Realiti. Semoga 2012 Membawa Tuah Kepadaku.

Assalamualaikum w.b.t Dah kau kenapa tajuk entri panjang gila? Takde lagi panjang ke? Haha. Aku bab menulis tajuk entri nie memang fail habis. Memang fail la kalau kata nak buat entri SEO kan? Haha. Pejam celik pejam celi…

JACK and JILL | Kebencian JACK pada JILL Adakah Berkesudahan??

Motif sangat U torrent. Filem nie baru keluar panggung kita harini ( 29 Disembet 2011) tapi dalam laptop aku dah 2 3 hari ada kot. Baru semalam aku tengok cite nie dalam laptop. Kelas kau jah. Haha Filem ini mengisahkan seorang …

STYLE RAMBUT PACAK ( SPIKE ) DAN RAMBUT KOREA

Assalamualaikum w.b.t Masuk harinie dah tiga hari aku berada di kampung. Hari Ahad barunie aku sampai kampung. Study week yang seminggu aku nak habiskan kat kampung. Duk kat kampung memang tak study mana la aku. Nota bersepah da…

Alvin And The Chipmunks 3 Review

Untunglah ada wifi boleh download cite free kat internet. Haha. Walaupun cite nie dah lama ada kat panggung tapi baru harini aku berkesempatan nak tengok. Bukan tengok dekat wayang tapi tengok dekat depan laptop je pun. korang ya…

Papa I Love U . Syurga Di Bawah Telapak Kaki Papa!

Papa I love U  Sekali Lagi Metrowealth Pictures menerbitkan sebuah filem dengan genre komedi romantik yang diarahkan oleh pengarah filem Sekali lagi iaitu Has…

Musim Meminta Maaf.. I’m Sory Maafkan Saya !

I’m sorry my friends Assalamualaikum w.b.t   Alhamdulillah. Dah habis kuliah untuk sem nie. Seronok? Jangan tanya la betapa seronoknya macam baru menang motor. Haha.   Pastu mula la member-member post status minta maaf ka…

Status Lepas Perasaan Di Facebook | Facebook Aku Memang Aku Buat untuk Lepas Perasaan punnnn

Logo facebook yang cantik Assalamualaikum w.b.t. Hayoo.. Dah lama gila babeng kan aku x update blog nie. Ade orang rindu aku ark? Huhu.Kau tengok dah bersawang dah ha blog nie. Cuba kauorang tekan shoutbox tengok banyak tak …

Konspirasi Dajjal Dan Penipuan Sejarah oleh Brofat

Assalamualaikum w.b.t Mungkin ramai dalam kalangan korang yang sudah menonton video yang akan aku kongsikan di bawah. Aku memang lambat daripada kauorang kan? Huhu. Tadi lepas balik kelas aku singgah bilik member aku. Pastu …

KIAMAT 2012 Sejauh Mana Kebenarannya

Jum ramai-ramai penuhkan Dectar UKM pada masa dan tarikh yang tertera di atas. Gila hot tajuk Suara Kampus nie. Aku pun macam sangat berminat nak dengar nie. Dah macam-macam spekulasi aku dengar mengenai Kiamat 2012 nie. Apa pun…

Andai Kutahu Kapan Ajalku

Ajal maut ditangan tuhan. Kita merancang, tuhan menentukan. Hidup harus diteruskan walau perih sakit mula mendatang. “ Hayat awak mungkin tinggal lagi beberapa bulan. Kalau awak kuat, awak mungkin boleh hidup selama 6 bulan. …

Program Perjalanan Selamat Di Dataran Merdeka

Alhamdulillah. Selesai sudah ‘Program Perjalanan Selamat’ yang di incharge oleh aku. Penat cari peserta. Diorang asyik nak tarik diri je aku lempang semua baru tahu. Oleh kerana sikap penyabar aku sangat tinggi, aku layankan …

Putus Terpaksa

Inilah detik permulaan sebuah cinta. “ Sorry awak, saya tak dapat menerima awak. Saya banyak kelemahan. Saya tak AWESOME macam orang lain. Saya tak hebat macam lelaki lain. Saya tak handsome macam lelaki lain.” “ Saya terima …

Aku Memang Suka Kau Ambek Gambar Aku Wat DP kau pun!!

Assalamualaikum w.b.t Korang pengguna tegar facebook mesti tahu kan maksud DP. DP atau dalam bahasa rumitnya dikatakan Default Picture iaitu gambar profile facebook korang. Korang tahu DP facebook aku sangat hensem ? Haha. S…

“ Assalamualaikum mak” “Waalaikumussalam” “Mak acane sihat? Ayah sehat? Sume orang kat umah sehat ke Mak?” “Sihat Alhamdulillah. Ayah sihat. Mak sihat” “Mak buatpe nie Mak? Mak dah makan?” “Mak baruje sudah sembahyang ni duk…

Kehidupan Seorang Lelaki JAMBU| Susah Menjadi Lelaki JAMBU|

Assalamualaikum w.b.t Engkau mewarisi rupa cantik mak engkau bukannya muka hensem bapak engkau! Engkau mempunyai muka bujur sirih. Engkau mempunyai sepasang mata berkaca. Engkau mempunyai bulu mata yang lentik dan panjang. E…