Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

31 December 2011

Azam Tahun Baru yang Sangat Payah Menjadi Realiti. Semoga 2012 Membawa Tuah Kepadaku.

Azam Tahun Baru yang Sangat Payah Menjadi Realiti. Semoga 2012 Membawa Tuah Kepadaku.

  Assalamualaikum w.b.t Dah kau kenapa tajuk entri panjang gila? Takde lagi panjang ke? Haha. Aku bab menulis tajuk entri nie memang fail...

29 December 2011

JACK and JILL | Kebencian JACK pada JILL Adakah Berkesudahan??

JACK and JILL | Kebencian JACK pada JILL Adakah Berkesudahan??

Motif sangat U torrent. Filem nie baru keluar panggung kita harini ( 29 Disembet 2011) tapi dalam laptop aku dah 2 3 hari ada kot. Baru sema...

28 December 2011

STYLE RAMBUT PACAK ( SPIKE ) DAN RAMBUT KOREA

STYLE RAMBUT PACAK ( SPIKE ) DAN RAMBUT KOREA

Assalamualaikum w.b.t Masuk harinie dah tiga hari aku berada di kampung. Hari Ahad barunie aku sampai kampung. Study week yang seminggu aku...

26 December 2011

Alvin And The Chipmunks 3 Review

Alvin And The Chipmunks 3 Review

Untunglah ada wifi boleh download cite free kat internet. Haha. Walaupun cite nie dah lama ada kat panggung tapi baru harini aku berkesempat...

25 December 2011

Papa I Love U . Syurga Di Bawah Telapak Kaki Papa!

Papa I Love U . Syurga Di Bawah Telapak Kaki Papa!

                                                                    Papa I love U  Sekali Lagi Metrowealth Pictures menerbitkan sebuah fil...

24 December 2011

Musim Meminta Maaf.. I’m Sory Maafkan Saya !

Musim Meminta Maaf.. I’m Sory Maafkan Saya !

  I’m sorry my friends Assalamualaikum w.b.t   Alhamdulillah. Dah habis kuliah untuk sem nie. Seronok? Jangan tanya la betapa seronoknya...

23 December 2011

Status Lepas Perasaan Di Facebook | Facebook Aku Memang Aku Buat untuk Lepas Perasaan punnnn

Status Lepas Perasaan Di Facebook | Facebook Aku Memang Aku Buat untuk Lepas Perasaan punnnn

  Logo facebook yang cantik Assalamualaikum w.b.t. Hayoo.. Dah lama gila babeng kan aku x update blog nie. Ade orang rindu aku ark? Huhu....

15 December 2011

Konspirasi Dajjal Dan Penipuan Sejarah oleh Brofat

Konspirasi Dajjal Dan Penipuan Sejarah oleh Brofat

  Assalamualaikum w.b.t Mungkin ramai dalam kalangan korang yang sudah menonton video yang akan aku kongsikan di bawah. Aku memang lambat ...

13 December 2011

KIAMAT 2012 Sejauh Mana Kebenarannya

KIAMAT 2012 Sejauh Mana Kebenarannya

Jum ramai-ramai penuhkan Dectar UKM pada masa dan tarikh yang tertera di atas. Gila hot tajuk Suara Kampus nie. Aku pun macam sangat bermin...

12 December 2011

Andai Kutahu Kapan Ajalku

Andai Kutahu Kapan Ajalku

  Ajal maut ditangan tuhan. Kita merancang, tuhan menentukan. Hidup harus diteruskan walau perih sakit mula mendatang. “ Hayat awak mungki...

11 December 2011

Program Perjalanan Selamat Di Dataran Merdeka

Program Perjalanan Selamat Di Dataran Merdeka

  Alhamdulillah. Selesai sudah ‘Program Perjalanan Selamat’ yang di incharge oleh aku. Penat cari peserta. Diorang asyik nak tarik diri je...

10 December 2011

Putus Terpaksa

Putus Terpaksa

Inilah detik permulaan sebuah cinta. “ Sorry awak, saya tak dapat menerima awak. Saya banyak kelemahan. Saya tak AWESOME macam orang lain...

5 December 2011

Terima Kasih Mak!!!!!!!!!!!!

Terima Kasih Mak!!!!!!!!!!!!

“ Assalamualaikum mak” “Waalaikumussalam” “Mak acane sihat? Ayah sehat? Sume orang kat umah sehat ke Mak?” “Sihat Alhamdulillah. Ayah sih...

2 December 2011

Kehidupan Seorang Lelaki JAMBU| Susah Menjadi Lelaki JAMBU|

Kehidupan Seorang Lelaki JAMBU| Susah Menjadi Lelaki JAMBU|

  Assalamualaikum w.b.t Engkau mewarisi rupa cantik mak engkau bukannya muka hensem bapak engkau! Engkau mempunyai muka bujur sirih. Engk...