Aku Dah Delete Gambar-Gambar BAJET HOT aku Kat FB, Korang Bila Lagi ????

 

Assalamualaikum w.b.t

Gigih aku p masuk album aku pastu aku DELETE semua gambar-gambar aku yang BAJET HOT tu satu persatu.

Kata orang , kalau nak mengajar orang, diri sendiri harus dahulu diperbetulkan.

So, suka untuk aku mengajak korang-korang semua yang suka sangat upload gambar-gambar BAJET HOT korang kat FACEBOOK tu supaya DELETE jela.

 

“Suka hati aku facebook aku”

“Aku punya sukalah bukan muka ko aku letak”

“aku lawa takpelah aku nak upload ko kesah sangat kenapa”

“Aku suke bila orang KOMEN dan LIKE gambar aku”

 

Mesti ada la suara-suara sumbang di atas kedengaran kan??

Aku sayang jugak sebenarnya bila delete gambar-gambar aku lam Facebook tu. Yela, ramai kot gambar aku orang LIKE. Pastu member-member aku ramai puji pujian kat  gambar aku. Sekali diorang puji, 14 kali aku kembang.

Tapi ape nak buat, aku sebenarnya bimbang kalau kata ada orang bomohkan aku jea .

Korang pun pernah dengar je kan cerita pasal bomoh-bomoh gambar kat Facebook nie. Terutama bagi pengguna Facebook perempuan lah.

“Amboi ko, ade ke yang nak bomohkan orang lelaki”????

Korang nak cakap camnie?

Tapi tak mustahil kan ??

Dunia AKHIR ZAMAN sekarang macam-macam boleh jadi la bai.

So, aku mengambil langkah mudah iaitu DELETE gambar-gambar aku kat Facebook.

Tengok tengok tengok. Aku lelaki pun ade perasaan takut dan bimbang nak upload gambar kat facebook konon takut kena bomoh la kan,

Macam ada je orang nak bomohkan aku.

Korang yang perempuan ni takkan tak takut kot upload gambar-gambar BAJET HOT korang kat Facebook kan ??

Same-samelah kite fikirkan .

Jangan seperti kata peribahasa, sudah terhantuk baru terngadah.

Lagi satu lagi nak ingatkan , berhati-hatilah anda sebab STALKER  anda ada di mana-mana.

Dan STALKER  anda takkan segan silu DOWNLOAD gambar anda dalam simpanan diorang.

Pastu ?? Pastu same-samelah kita fikirkan.

“ Eh, kalau gambar kat blog plak camne”? ? ?

Yela kan. Dalam blog lagi r banyak gambar. Kekadang blog sesetengah blogger tu berat loading sebab banyak sangat gambarnya. Mana blog tak berat.

Eh, memang betul la. Haritu aku cek berat blog aku ternyata gambar-gambar aku kat blog merupakan antara penyumbang blog aku berat nanang!

Tapi takpe, kita buat slow-slow la k. Mula-mula Facebook. Pastu Blog plak. Aku pun banyak jugak la gambar-gambar aku dalam blog. AKu agak lebih banyak berbanding kat Facebook itu sendiri.

Sebenarnya banyak lagi aku nak taip nie, tapi kalau aku taip panjang berjela bukan ada pun orang nak baca kan. Sampai di sini sahaja.

Sekain, maksud aku sekian. Open-mouthed smile

14 Komen untuk "Aku Dah Delete Gambar-Gambar BAJET HOT aku Kat FB, Korang Bila Lagi ????"

nak jugak delete gambar2 bajet hot saya tu kat fb tp line tenet rumah slow. bertuah sungguh menunggu~

kat blog, jarang sangat2 tepek muka sendiri~

betol tu..skang mcm2 leh jd..wat masa ni, ca bnyk private gmbr sbb fb ca jdkan cm backup disc gak..tapi bila pikir org leh je hack tu aduhh~ sygnye nak buang..

elak upload gmbr penuh smpai kaki sbb ni selalu syarat org wat bomoh..kata org tua la..

dhiera : hehe.. cepat buat !!! lau xnak delete, privacy jela.

auliyya : bagus.

ca : simpan je lam lappy ca tu ca.. hehe

hak2x,,actually kalau perasan,,gambar aku pon dah banyak delete,,, :)

ehem*

BAJET HOT tu tanak LINK ke? :p


#oit terasa siot. demdem -_-"

isz : wahh, bf marah letu.. kih3..

aqilah : haha.. terasa tu cepat2 la DELETE .. kah3..

ko donload gamba aku kan? kbai~

atok da delete da...tggl pro pic je..klo xde pro pic x best gak...haha

majuk.ada org xmo kawan.xde org nak kwn.

rinsya : haha. motif aku nak buat camtu.

atok : yerr. samelah..

fai : haha. kecian ko.. :(

ermm... santau kod? egege..

gurau je..


----------------->sngt baek hati!

owhh.tak terfikir plak.bahaya gak kan.okeh.aku akan delete.

Back To Top