1k. Terima Kasih IK.

 

1000
Aku asalnya nak printscreen widget followers tu je, tibe jadi besau gedabak camnie. Fail ko ! Haha

 

Assalamualaikum w.b.t

Terlambat sebenarnya aku menulis entri nie.

Entri ini hanyalah entri untuk si ikhanif yang merupakan follower ke 1k aku.

Memang tak ramai pun follower aku setakat 1k tu ape nak heran kan. Cik Epal 20k pun korang tak heran. Fatin Liyana 30k pun korang mana nak heran.

Stop babbling.

Tenkiu ikhanif anda merupakan follower bertuah blog ini sebabnya anda merupakan follower ke 1k aku.

Aku kenal Ikhanif nie dalam Sahabat Blogger kat facebook nun.

Masa tu follower aku lagi 2 angka mencecah 1k. Pastu ikhanif nie mati-mati lah cakap dia nak jadi yang ke 1k. Untung niat dia tercapai. Kalau tak, mahu dia stop blogging. Miahaha.

Aku nak cakap lebih-lebih pun aku tak kenal sangat pun ikhanif nie sape ntah. Kalau Eyda mungkin dia kenal lebih kot. Tapi sepanjang aku lepak dalam sahabat blogger tu memang geng-geng sahabat blogger nie macam kenal r ngan ikhanif nie. Retis kot dia.

Aku nak je copy pic ikhanif yang kat dalam blog dia tu tapi dia x kasi lak. Dem u !

Pastu aku masuk facebook profile dia la nak godek gambar dia. Ni yang aku jumpa

47011_1602239106008_1537015902_1485197_2046395_n
           Korang agak mana satu Ikhanif tu ? Jangan tanya aku sebab aku pun tak tahu

Ikhanif nie jiwang gak orangnya. Tak caye baca entri kenapa awak still suka dia nie. Kemain lagi jiwang entri nie.

Ikhanif jugak ada fanpages sendiri iaitu http://www.facebook.com/Ikhanif. Korang nak LIKE dia punya fanpages pegi la masuk sana.

Aku takde awards nak bagi kat Ikhanif nie. Maklumlah aku nie pemalas daun palas. Haha.

Korang nak masuk blog Ikhanif , tekan je mana-mana nama Ikhanif yang aku mention. Kesemua nama tersebut telah aku linkkan ke blog beliau.

Sekian.

8 comments:

  1. ouh IK sayangkuu.. kehkeh

    untunglahhhh dah 1K... ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah dah 1K pasnie jadi #retiss jugak la >.<

    ReplyDelete
  3. apsal bukan gambar aku yng ko amik..??>>gagag...tu bukan aku..aku tidak sehensem itu..aku lebih lagi..

    btw thnx bro..^_^

    ReplyDelete
  4. eyda : untunglah ik ada yg sayang

    noorul : insyaAllah. Huhu

    Rozuan : wekk.. ko dh nak 2k kot.

    ik : mana la aku nak tahu mana ko !

    ReplyDelete
  5. witx3.. gile mesra ko publisiti dia kan? hahaha.. syg la teww...~

    ReplyDelete
  6. mati2 ingat ko menang peraduan dpt 1k.haha.

    ReplyDelete
  7. Ouch tahiniah tahniah!

    ReplyDelete