Assalamualaikum w.b.t

Sangat beruntung aku harinie kerana dapat menonton wayang dengan harga tiket yang sangat berpatutan.

Korang mesti ada yang tak percaye kan kalau aku cakap tiket tu harga dia RM5.00 sahaja. Panggung jugak kelihatan penuh.

Penuh ngan penonton Cina . Langsung aku tak kelihatan penonton Melayu ok.

Aku pun dah mula cuak nie. Mula la pikir nak kuar dari wayang nie misal kate cite nie takde subtitle Melayu / English . Mujur je English Subtitle ada. Tapi macam la aku paham sangat pun kan. Aku kan lemah sikit English Education nie. Perkataan English yang senang-senang boleh r aku paham.

Korang nak tahu tak aku tengok cite ape ?

Cite Japanese . Tajuk ape ntah cite dia aku pun tak hengat . Bukti tiket tu RM5.00 pun aku takde nie. Tak hengat gak nak ambek gambar tiket pasal tiket 2 ada ngan member aku . Korang sila percaye k. Ala buatpe aku nak tipu korang kan. Hahaha.

Berbaloi la ngan tiket murah 2. Cite ntah pape la ko aku tengok kan. Ngidam nak tengok wayang sangatlah 2 sampaikan cite Japanese yang semua penonton dalam 2 Chinese pun aku nak tengok kan.

Akibatnye, lentoklah aku dalam wayang tersebut. KrooOOOOhh..

P/s : Tak best langsung cite tue. Tapi aku tak paham knpe orang penuh gak lam wayang. Aku tak paham nie.. Haha. Len kali mane yang tak cukup bajet nak tengok cite box office 2 , aku sarankan korang tengok la cite yang berharga RM5.00 nie. Boleh gak korang tido lena dalam wayang kan. Haha.

Lagi satu, cite tadik sangatlah panjang durasi dia. Aku agak melebihi 2 jam kot.. So, jangan hairan sangat lau aku siap kuar air liur basi lagi lam 2. Wekk.. Pengotornye aku.. Hahaha..

9 Comments

  1. untunglahh~~ dapat tidor dalam bilik econn~ haha #takde kaitan

    ReplyDelete
  2. eiiii.. hahaha letih sangat letteww naik bukit turun bukit.. :P

    ReplyDelete
  3. untunglh... ada pgalamn tido kt panggung.. ahaha

    ReplyDelete
  4. yadz : betol 2.. terasa diri ini sangat beruntung sekali.. haha

    eyda : xde kaitan.. Okbaii

    Rien : haha.. Ko ade ?? takde kan ?? Haha

    ReplyDelete
  5. hahah. best la citer tu. unsur penyiasatan gak tu. huhu. tu yg lame duration dy

    ReplyDelete
  6. perghh memang sesangat sesengalll ape daa.. rm5 ingat kan cite melayu hampehnye punye HH :p

    ReplyDelete
  7. hahahah untungla dapat tgk movie yg tket rm5 je. hihi

    ReplyDelete
  8. pergh , nak try gak lah klu tak de budget nak amek cite rm5 je . feel wayang still ade . heee

    ReplyDelete
  9. Lutpi : hehe.. yela Ko.. ko pun tido kan..

    nazirah : cite jepung la sis.. haha..

    alya : ngade .. Haha.. meh la tengok skali. memg berbalOi..

    cik pieja : sila sila.. haha.. T ajak HH skali lah. Haha

    ReplyDelete