Assalamualaikum w.b.t

Sila jangan sentap lagi sebelum anda melihat gambar-gambar printscreen di bawah yer . Hehehehe.

 chat 1


Wah terkejut aku 1stime adik ni tegur aku n terus panggil abg.Hoho.

Tengok adik comel nie. Tanpa segan silu lagi bagi no dia kat aku kan. Leh ngorat nie. Hahaha. Adik jangan bimbang abg j leh nampak no adik orang leh takleh abg HH dah padam 2 kan.

Lepas bagi no terus suh aku miscol dia. Nak dengar suare merdu aku lettew.

Aku ngan jual mahal x la suke-suke nak miscol dia bagai. Manetaw dia saje nak test nak tengok aku nie jenis camne kan.

chat2
Aku ciap bagi ceramah lagi kat dia 2.

Tengok la baru harini chat dah cakap aku baik kan. Sukehati jea. Haha. Mentang-mentang lah aku berbaju melayu. Muka penuh ngan cahaya keimanan lagi.

Laen yang aku tanye laen yang dia jawab taw adik nie.

Kate orang sudah lihat baru percaya. So, korang camne? Percaye tak ngan tajuk entri aku yang hot 2? Haha. Wekk.

Buat adik-adik di luar sana terutama perempuanlah, nasihat abg HH kat korang

  • Jangan cepat sangat percaya kat orang taw. Lebih-lebih lagi lam laman sosial nie. Bahye la adik. Nasib abg nie baik taw. Lau abg tak baek camne? mesti abg dah wat benda-benda yang tak baek kat adik taw dik.

 

  • Jangan cepat sangat nak bagi no kat orang taw lebih-lebih budak lelaki tak kiralah hensem ke tak kan. Manataw t dia jual no adik kat wakaf ke. Dalam toilet ke. Kan naya 2 adik. Laen r lau adik dah kenal dia lama dah. Ni baru 1stime chat dah bagi no. T 2nd time chat bagi ape lak? Haisshh,

 

  • Jangan cepat sangat buat spekulasi sendiri taw adik. Macam contoh di atas. Adik Shida cakap abg HH baik. Nasib baik tekaan adik betul n abg memang baek. Lau tekaan adik salah camne? Better kenal dulu la kan baru lah nak wat tekaan ape pun. Adik Shida kenape tak cakap abg HH hensem? Haha.

P/s : Abg HH agaklah kan adik Shida nie mesti ada problem nak kongsi ngan abg HH dia nie. Wekkk. Haha. Lau tak takkan dia sukehati nak bagi no dia kat abg HH kan adik Shida? Haha lagi. Tapi kenape adik shida Offline cepat sangat adik Shida. Baru nak berkenalan taw.. Hahaha lagi skali..

Untuk Adik Shida, Adik lau ada pape jangan segan-segan share-share ngan abg HH taw. InsyaAllah, lau boleh tolong, abg HH tolong ae. Senyum skit. Taknak muncung-muncung taw. Hihihikkk.. #gelaksopansantun

20 Comments

  1. dayummm.. muke lawa shiot. ha3. sepanjang pengalaman ak. xpernah ak jumpa aweks cm ni. await senang sangat... xleh bla nampak ja muke hensem seikit terus on sampai bg no kat stranger. kah3!. ak ingat laki ja senang tangkap jiwang klw jumpa muke awek2 yg cun2 sikit. pompuan pon da. peh.. bro ko memang kuat doh hati ko . klw laki lain ni, mau terus wat bini ni .ha3

    ReplyDelete
  2. baik abang HH ! adik Aien ikot nasihat abang yea ! hehee (:

    ReplyDelete
  3. haishh..ada jgk kaum hawa yg mcm uh. ingtkan laki je yg galok mintak no.. hahah.. :) untk awk, sabar jla ea..

    ReplyDelete
  4. haha.aku paham.dia bg num coz nak suh share krdit tuh.haha.

    ReplyDelete
  5. Nas : haha.. dunia dah terbalik la bro.. papepun aku masih lagi think positif nih... mybe budak nie ad poblem kot nie..

    aien ; haha .. camtula.. jgn nakal2 taw.. cubit kangg...


    zafirah : x kesah la.. hehe.. bangga pe.. haha...

    anon : hahaha.. ad betol gak la 2. kecian dia takde krdt 2.. taw2 jea aku toket kredit.. warhaha

    ReplyDelete
  6. siap suruh miscol tu yg x menahan.. haha.. aiyaa.. awk ni mesti ade aura semangkuk ni tu pasal dak kecik tu tersangkut tuh.. kekee

    ReplyDelete
  7. Hish, tak malunya dia -,-

    ReplyDelete
  8. HH curang -____________-

    ReplyDelete
  9. hurmmm.. xsemua la pompuan macam tu.. MO jenis xberapa nak layan lelaki sangat kat alam maya if xkenal n xpernah bg no tipon sesuka hati je.. hihi..


    r u sure that she is really a girl.. kalo fake je mcm mana.. ke ada orang nak kenakan HH ke.. hurmmm... fikir..fikir.. banyak ragam manusia sekarang ni.. wallahualam...

    takut

    ReplyDelete
  10. ieqa : Haha.. 2 la kan.. saya pun tak tahan nak pengsan.. macam saya ad krdt byk jek.. dia dah r pakai maxis 2 haha...

    amalina : urm.. dia desperate kot 2 .. HH je kot ad time 2 ..

    CIK AF : haha.. Oppsss.. maaf adindaku..


    MO : ada betol gak.. tapi setelah dibuat sedikit penggodekan ternyata dia pompuan tue.. haha..

    ReplyDelete
  11. tak semua pompuan mudah bagi number fun.. ada juga kaum lelaki pakcik abg buat macam tu.. tak kenai terus PM bagi number fun lagi lah dasyat. i rasa ni pendirian masing2.. i tak setuju budak perempuan zaman sekarang mudah nak bagi number fun bagai...

    ReplyDelete
  12. HAHAHAHA THAT WAS SO FUNNY!!!!!

    ReplyDelete
  13. hh,

    may be faker kot
    haha
    tp
    seriously lah
    xmnx lg da bg
    desperate ke pe

    ReplyDelete
  14. adik shida.. abg HH ni baek taw.. ekeke

    ReplyDelete
  15. jgn main2 skang nih...

    *tah2 tu gay x?? hehehe

    ReplyDelete
  16. heshhh mcm puihhh!!
    baek la tuh... (jeling cm ayam)
    ahahahaha... tuhla pempuan sng beno nk caye kat laki...
    dahla laki ney ta sume yg baek..
    kan..kan..kan... ahahahhaa

    ReplyDelete
  17. uiiiiiiiiiiiiii...ada gak gitu ek *tu je mampu ckp*

    nauzubillah~

    ReplyDelete
  18. ish2..... tulahhh.. abamm HH.. sape suh gojess sangat... adik nak bagi num fon sekarang...PM..PM.. hahhaa =P

    ReplyDelete
  19. weh..sebenarnye die lelaki.. itu gambar tipu je.. saje nak cari pasangan gay..wakakaka okey aku tipu..

    ReplyDelete
  20. fewwit..
    ad cewek bagi no tu..
    :P

    ReplyDelete