Assalamualaikum w.b.t

Sila jangan sentap lagi sebelum anda melihat gambar-gambar printscreen di bawah yer . Hehehehe.

 chat 1


Wah terkejut aku 1stime adik ni tegur aku n terus panggil abg.Hoho.

Tengok adik comel nie. Tanpa segan silu lagi bagi no dia kat aku kan. Leh ngorat nie. Hahaha. Adik jangan bimbang abg j leh nampak no adik orang leh takleh abg HH dah padam 2 kan.

Lepas bagi no terus suh aku miscol dia. Nak dengar suare merdu aku lettew.

Aku ngan jual mahal x la suke-suke nak miscol dia bagai. Manetaw dia saje nak test nak tengok aku nie jenis camne kan.

chat2
Aku ciap bagi ceramah lagi kat dia 2.

Tengok la baru harini chat dah cakap aku baik kan. Sukehati jea. Haha. Mentang-mentang lah aku berbaju melayu. Muka penuh ngan cahaya keimanan lagi.

Laen yang aku tanye laen yang dia jawab taw adik nie.

Kate orang sudah lihat baru percaya. So, korang camne? Percaye tak ngan tajuk entri aku yang hot 2? Haha. Wekk.

Buat adik-adik di luar sana terutama perempuanlah, nasihat abg HH kat korang

  • Jangan cepat sangat percaya kat orang taw. Lebih-lebih lagi lam laman sosial nie. Bahye la adik. Nasib abg nie baik taw. Lau abg tak baek camne? mesti abg dah wat benda-benda yang tak baek kat adik taw dik.

 

  • Jangan cepat sangat nak bagi no kat orang taw lebih-lebih budak lelaki tak kiralah hensem ke tak kan. Manataw t dia jual no adik kat wakaf ke. Dalam toilet ke. Kan naya 2 adik. Laen r lau adik dah kenal dia lama dah. Ni baru 1stime chat dah bagi no. T 2nd time chat bagi ape lak? Haisshh,

 

  • Jangan cepat sangat buat spekulasi sendiri taw adik. Macam contoh di atas. Adik Shida cakap abg HH baik. Nasib baik tekaan adik betul n abg memang baek. Lau tekaan adik salah camne? Better kenal dulu la kan baru lah nak wat tekaan ape pun. Adik Shida kenape tak cakap abg HH hensem? Haha.

P/s : Abg HH agaklah kan adik Shida nie mesti ada problem nak kongsi ngan abg HH dia nie. Wekkk. Haha. Lau tak takkan dia sukehati nak bagi no dia kat abg HH kan adik Shida? Haha lagi. Tapi kenape adik shida Offline cepat sangat adik Shida. Baru nak berkenalan taw.. Hahaha lagi skali..

Untuk Adik Shida, Adik lau ada pape jangan segan-segan share-share ngan abg HH taw. InsyaAllah, lau boleh tolong, abg HH tolong ae. Senyum skit. Taknak muncung-muncung taw. Hihihikkk.. #gelaksopansantun