Showing posts from August, 2011Show All

Assalamualaikum w.b.t Harinie HH nak menceritakan satu kisah seram   lawak di malam ramadhan. Kejadian ini berlaku sendiri kepada budak nakal yang dirahsiakan namanya atas kehendaknya sendiri. Walaupun kisah ini sudah lama berl…

Assalamualaikum w.b.t Aku mungkin pakai baju raya tahun lepas jea tahun nie berikutan kejadian si toyol bangang mane tah yang curi duit aku. Sekali 2 takpe lah aku mungkin boleh maafkan. Yela aku kan pemaaf kan. Bulan-bulan pua…

Budak Pompuan Zaman Sekarang Cepat Sangat Percaya Kat Orang Laki Kat laman Sosial Facebook kan

Assalamualaikum w.b.t Sila jangan sentap lagi sebelum anda melihat gambar-gambar printscreen di bawah yer . Hehehehe.   Wah terkejut aku 1stime adik ni tegur aku n terus panggil abg.Hoho. Tengok adik comel nie. Tanpa segan s…

Part Time Bersama 3 Mat Bangla Yang Handsome Kacak Bergaya

Assalamualaikum w.b.t Korang mesti nak tahu kan aku kerja part time ape ngan mat bangla nie kan. Mesti korang bajet aku keje kontrak, angkut-angkut pasir , ikat bata bangunan , kacau-kacau simen kan? Jikalau korang berfikiran s…

Lagu–Lagu Terbaik Opick ( Penyanyi Islamik Indonesia )

Opick yang hensem dan suara sedap kalah aku   Assalamualaikum w.b.t   Aku memang minat tahap power rangers kat Opick nie. Banyak lagu beliau yang aku dengar dan beberapa kali aku mainkan sebab sangat menusuk kalbu aku ya…

Cerita Ramadhan Dahulu & Sekarang

Assalamualaikum w.b.t Pejam celik pejam celik harinie dah masuk 9 Ramadhan. Cepatkan masa berlalu. Ape taknye, aku masih terngiang-ngiang lagi suara kawan-kawan yang mengajakku membeli juadah berbuka pada Ramadhan tahun lepas. …