S.I.N.G.L.E


                                                 ehsan encik google

Assalamualaikum w.b.t

Haritu HH ada wat entri sal in a relationship nie. Memandangkan ramai orang komen kat entri 2 dan dan je ngaku diorang single bagai, maka aku pun terpanggil untuk membuat entri ini.

COUPLE IS TROUBLE SINGLE IS SIMPLE

Mesti korang selalu jek dengar ayat nie kan. Biasa ayat nie selalu diguna pakai bagi mereka yang single kot. Tapi kalau diteliti sedalam dalamnya ada benar juga ayat english nie. Yang kapel plak mesti r menyangkal sama sekali ayat nie. Kan kan?

Single is simple ???

  • Tak simple ape lagi korang boleh enjoy ngan sesiapa saja yang korang suke tanpa perlu menjaga hati kekasih korang.
  • Korang tak perlu layan kerenah kekasih korang yang macam-macam ragam. Contohnya seksi, suka merajuk, suke cemburu butatuli, sukasuka dan seumpamanya.
  • Korang xperlu pun nak kene pujuk kekasih korang kalau diorang merajuk. It is amazing ok. sangat simple di sini.
  • Korang tak perlu bimbang apabila tak memberitahu, errkk  lupa sebenarnya, apabila lupa memberitahu lokasi korang atau apa agenda penting korang kepada kekasih.
  • Simple la kan kalau korang p outing sensorang, p shoping sensorang. Gila simple kan. Muahahaha
  • Simple apabila korang tak perlu rasa bersalah apabila terlambat reply msj kekasih korang atau tak angkat kekasih korang coll.

Couple is trouble ??

  • memang menjadi masalah apabila anda lupa untuk membalas mesej atau mengangkat panggilan kekasih anda.
  • Anda takkan dapat enjoy sepuasnya ngan kawan-kawan terutama kawan berlainan jantina untuk menjaga hati kekasih anda. Trouble betul yang nie. hahaha.
  • Padan muka anda terpaksa melayan kerenah manja, gediks , kekasih anda yang kuat merajuk , kuat cemburu dan seumpamanya.
  • Setiap pergerakan anda, agenda anda , apa yang anda lakukan seharusnya diinform kepada kekasih anda konon dia caring la kan pasal anda. *so sweat la trouble macamnie.
  • Lebih parah apabila anda lupa untuk memberitahu perkara yang kononnya kekasih anda patut tahu. Masalah besar akan menghantui anda.
  • Padan ngan muka anda harus layan jek mesej dari kekasih anda lau x layan t dia cakap “u dah tak sayang I ae” atau “ u, lambatnya balas, mesej ngan pompuan/lelaki laen ae” atau “ u, lau xnak balas mesej, baek buang jek nset dalam laut sana”.

So korang camne? korang pilih single is simple atau couple is trouble?? Jawab jangan tak jawab.

Simple

Interesting

Nice

Gorgeous

Like Crazy

Euuwwwwwwwwww bestnya.

16 Komen untuk "S.I.N.G.L.E"

wahh abang kita sorang ni..smgt dia menegakkan prinsip single..HAHA

bagus.. TSM bace yg trouble je.. hahaha

haha...ko msk ktne??haha...

Simple

Interesting

Nice

Gorgeous

Like Crazy

Euuwwwwwwwwww bestnya.


btol2 sempoi abis~ hahahaha


blog hafiz menjadi salah 1 list terjahan My OBW...

haha, menegakkan keadilan single ni. tak adil bg yg couple. ni nk tumbuk HH ni. grrrrrr

fareez : Haha.. sebb i dah single; #erk.. Muahahaha

TSM : Hahaha.. Ok fine.. TSM ade awek letteww..

Kunci Loker : Op corse r dua dua... Hahaha

<--- single lagi nihhh..

huhuhu..aku nk try msuk single a lak..tgok cm best je..ngeh3..:P

simple is trouble

wakakakka :D ade kisah dgn semua nih lalallala :p

wekk :P

hahaha , kita sama single !! give me 5 , larikkkk

i choose to be a single women..haha, it's simple like crazy..

single is simple, single is better, single is the best..!!! :)

Aina singlee .. Jdi single mmg simple ((:

best glew jadi single !

Back To Top