Assalamualaikum w.b.t

Dah seminggu lebih wifi umah kene potong. Sedey gila hari-hari nanges tension sebab tak leh online dan update blog macam selalu. Haritu online kat Mama Chop je pun. Tu pun dalam 2 jam. Bese 24jam online. Lepas 2 lak online kat Mydin jap.

Sempat post entri tapi tak sempat nak pomot entri. Tak sempat jugak nak balas komen n singgah blog korang-korang peminat HH. *perasan.

Ramai yang tertanya-tanya kemana hilangnya HH? HH wujud lagi tak? Tak terkecuali ada gak yang rindu HH. *muntah.

Lepas HH post entri kat Mydin, ada plak yang duk tanya HH online kat mana? Nampak sangat diri ini begitu berharga kan??*wink3. Tau apa nak jadik bila HH tak online dan update blog??

  • Follower HH still the same je day after day time pass away. Naseb jea yang takde nak unfollow blog HH.
  • UV blog ciput giler 14kali ganda berbanding apabila HH online. Nasib jea ada jugak yang nak singgah blog HH.
  • Orang komen entri pun x ramai sangat. Nasib jea ada yang sudi nak komen.
  • UV blog banyak la daripada encik  google jea. Langsung takde dari facebook,gengblogger dan seumpamanya. Biasa Facebook yang mendahului carta.
  • Yang paling best, peminat mula bertanya, “ HH bila nak update blog? rindu lah nak baca entri terbaru” *perasan lagi.
  • Yang paling tak best, takleh BlogWalking kat blog korang-korang semua. Mesti rindu kan kat bruno Mars yang selalu singgah kat blog korang n tinggal link kat shoutbox korang kan. Hahahaha

P/s : HH dah pandai curi line umah jiran HH. Tapi pakai facebook mobile jela pasal laptop x leh detect line 2 slow sangat. Macam nak baling jea laptop kat dinding pun ada. Arap-arap malam nie anak makcik jiran sebelah ajak online kat umah dia. Aminn.

Sila LIKE dan KOMEN entri ini bagi menunjukkan keprihatinan anda akibat kesusahan yang HH alami. Lalalalala.