Apabila Blogger Tak Online dan Update Blog

Assalamualaikum w.b.t

Dah seminggu lebih wifi umah kene potong. Sedey gila hari-hari nanges tension sebab tak leh online dan update blog macam selalu. Haritu online kat Mama Chop je pun. Tu pun dalam 2 jam. Bese 24jam online. Lepas 2 lak online kat Mydin jap.

Sempat post entri tapi tak sempat nak pomot entri. Tak sempat jugak nak balas komen n singgah blog korang-korang peminat HH. *perasan.

Ramai yang tertanya-tanya kemana hilangnya HH? HH wujud lagi tak? Tak terkecuali ada gak yang rindu HH. *muntah.

Lepas HH post entri kat Mydin, ada plak yang duk tanya HH online kat mana? Nampak sangat diri ini begitu berharga kan??*wink3. Tau apa nak jadik bila HH tak online dan update blog??

  • Follower HH still the same je day after day time pass away. Naseb jea yang takde nak unfollow blog HH.
  • UV blog ciput giler 14kali ganda berbanding apabila HH online. Nasib jea ada jugak yang nak singgah blog HH.
  • Orang komen entri pun x ramai sangat. Nasib jea ada yang sudi nak komen.
  • UV blog banyak la daripada encik  google jea. Langsung takde dari facebook,gengblogger dan seumpamanya. Biasa Facebook yang mendahului carta.
  • Yang paling best, peminat mula bertanya, “ HH bila nak update blog? rindu lah nak baca entri terbaru” *perasan lagi.
  • Yang paling tak best, takleh BlogWalking kat blog korang-korang semua. Mesti rindu kan kat bruno Mars yang selalu singgah kat blog korang n tinggal link kat shoutbox korang kan. Hahahaha

P/s : HH dah pandai curi line umah jiran HH. Tapi pakai facebook mobile jela pasal laptop x leh detect line 2 slow sangat. Macam nak baling jea laptop kat dinding pun ada. Arap-arap malam nie anak makcik jiran sebelah ajak online kat umah dia. Aminn.

Sila LIKE dan KOMEN entri ini bagi menunjukkan keprihatinan anda akibat kesusahan yang HH alami. Lalalalala.

Tag : Blogger
11 Komen untuk "Apabila Blogger Tak Online dan Update Blog"

Aku tiap2 hari tunggu entry terbaru HH..sob3..

p/s: ye ke? tiap2 hari ke?? mcm tipu je..haha

kahkahkah ..
nak cakap jugak boleh ?
rindu abe saya !! :P

jahat gila curi line jiran...nasib baik tak berjiran ngan HH...haha XD

ok..na komen nie XD
:lari

Hai bruno mars. jom kawen? wahahahha. sibuk je curik bruno mars i. ekeke.

hahaha,ape curik line internet jiran.
patutlah tak berkat UV..haha

tau xpe..sedih gile ni.. tertanye tanye mane HH.. haha :P

Syuk Ry : haha.. ngek sangat.. :P

Pious : x baek punyerr tipu.. ayokk...

senget nye HH..hahha,,p je on9 tiap2 ari kt spot wireless,,haha

Back To Top