Showing posts from June, 2011Show All
OH LELAKI : Ketampanan dan Kehenseman Korang Terserlah Apabila Berkaca Mata Hitam

Assalamualaikum w.b.t Sape cakap anda lelaki tak hensem dan tampan apabila berkata mata?? Sapa cakap buruk dan nak muntah apabila tengok anda lelaki memakai kacamata apabila keluar jenjalan?? Kepada mereka yang cakap camtu…

JAWATAN KOSONG DI MYDIN MALL KUALA TERENGGANU. AKU PUN DAH MINTAK. OKBAIfo

Assalamualaikum w.b.t Oleh sebab susah sangat nak mendapatkan pekerjaan kat kampung, aku dengan relahati telah mengisi borang untuk cuba memenuhi jawatan kosong yang ter…

ENTRI PERASAN : KETAMPANANKU KIAN HILANG WAJAHKU SEMAKIN GELAP

Assalamualaikum w.b.t Syukur kepada tuhan kerana menganugerahkan rupa paras yang cantik kepada aku. Muka bujur sirih, mata bulat heliza, alis yang …

PERTAMA KALINYA RESULT EXAM SAMPAI KE RUMAH

nak tahu apa isi dia sila Pm aku okeyh.. Miahahahaha Assalamualaikum w.b.t Tak ku duga tak ku sangka harini result exam sampai kat umah. 1stime ok result sampai kat umah. Sem lepas t…

Result Tak Ok.. Ambillah sebagai pedoman yer kawan-kawan

Assalamualaikum w.b.t Kebanyakan member2 aku dah dapat result untuk sem dua barunie. Budak UPSI paling cepat dapat. Dah sebulan kot dapat result. Mendengarkan result diorang, aku pun dah naik jeles tahap gaban. R…

Kutipan Hari Pertama filem KL Gangster RM1.5j Sekaligus Mencipta Rekod Baru

Assalamualaikum w.b.t Hebat kan hebat kan hebat kan??? Nak jea aku p mana-mana panggung terdekat nak tengok sendiri apekah hebat sangat filem KL Gangter 2 sampai kutipan mencecah RM1.5j sehari tayangan. Kutipan ini sekaligu…

Assalamualaikum w.b.t Belek2 note book zaman sekolah, tibe HH terhenti apabila terbaca sajak  puisi di bawah. Ni nak cakap sajak x macam sajak sangat. Puisi boleh kot. Puisi ni cikgu HH yang reka. Sesungguhnya puisi ini membawa…

Ayat Jiwang Yang Best untuk Kekasih Korang

Takde keje betul kan duk copy paste ayat jiwang. Haha. Ketandusan idea nak update. So, aku godek-godek laptop jumpa la ayat-ayat nie. Credit to : http://www.zedge.net/

S.I.N.G.L.E

ehsan encik google Assalamualaikum w.b.t H aritu HH ada wat entri sal in a relationship nie. Memandangkan ramai orang komen kat entri 2 dan dan je ngaku diorang single bagai, ma…

Assalamualaikum w.b.t Dah seminggu lebih wifi umah kene potong. Sedey gila hari-hari nanges tension sebab tak leh online dan update blog macam selalu. Haritu online kat Mama Chop je pun. Tu pun dalam 2 jam. Bese 24jam online. L…

Assalamualaikum w.b.t H ari tu HH pegi pasar malam kat kampung. Jalan2 kat pasar malam tibe ternampak ada penjual VCD cetak rompak. Bukan 1 gerai, tapi 2 gerai ok. HH pun macam nak singgah lah kan kat gerai 2. Tak ada customer p…

IN A RELATIONSHIP

Assalamualaikum w.b.t Ok, harinie HH nak cakap sal in a relationship with. Berbaloi ke ? Perlu ke ? Penting ke ? Lau kite tengok la kan ramai jea facebookers yang letak status in a relationship diorang. HH kalau nampak status …