Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako

Assalamualaikum w.b.t

Tadi sedap-sedap layan berita sal kematian Osama 2 kan tibe ada orang hantar gambar lucah   kat bawah nie kat aku.

Apa pendapat korang apabila memerhatikan gambar iklan di bawah?

DSC01162

Yang aku petakkan merah 2 lah weyh. Bukan aku suh tengok gambar kereta atau no fon 2.

Nama tuan punya no fon diatas 2 hafiz. Jangan bimbang hafiz aku dah padam 3 no fon ko xda orang dapat detect nya no fon ko.

Makhluk asing mane tah suke hati tambah hafizol.blogspotring.com kat belakang nama hafiz 2. Muahaha.

Korang nak taw kat mana kejadian nie?

Kat bustop kolej aku. Sah-sah la orang nie nak tujukan kat aku kan. Nak promote blog aku lettew konon. Pomot la elok-elok skit.

Yang dia duk tambah ring belakang blogspot 2 asal haha. Malu aku dibuatnya.

Kepada si vandalisme nie cepat-cepat p padamkan balik contengan korang 2 . Korang telah memfofularkan blog aku.

Ada plak orang yang hantar gambar nie kat aku gtaw aku yang wat. haha. Takdanya aku nak wat nie.Motif aku nak wat.

Aku cakap r kat dia lau aku yang wat mesti aku dah tulis elok-elok n lawa-lawa. Tak da r nak tambah “ring” 2 kan. haha.

Bukan aku ler yang tulis. Mesti ada orang jeles ngan aku nie.

bako bako bako bako

Tag : Apih Apijo
41 Komen untuk "Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako"

pergh melampau..dia suruh cari domain sendiri kot.x perlu bawah blogspot.huhu

hawt la blog ko nanti..haha

kite bako je...huhuhu

todia... hh fofular mcm along

woi kemain pemes kau!
tade penah lak org tulis url aku.
hahahahahahaha

Rozuan : Muahaha.. perlinya haha...



kim : hawt sebab vandalisme .. muahaha...


arelong : jum bako.. bako bako bako bako bako bako...

naqiah : muehhehe... along sapekah??? lalalalalalala

nama pun artis..mestilah diorang nak menaikkan ime HH tu..haha

ery : muahaha.. T aku tulis ko nye URL ok kat bustop bawah uh hahahha

TH : Muahaha.. diskriminasi di sini ya..


AA : Hahaha.. hape 2.. menjatuhkan martabat aku ada haha.. :P

hahaha . sengal yang abadi .. :D

ni hafiz kump nasyid ke ? ehehehe. patotlah femes, hehehe JOKE JOKE

azri : haha.. sengal plak .. ini seriuussss...


nurelinda : yup yup.. ni lah hafiz hamidun 2 hahhahaha

tudiaaa. kejelesan org tu terserlah di situ, haha. kite bako je, hahaha

gua syak sedap jugak bunyik blogspotring ni. keh keh

alyaclumsy: Muahaha.. kan3? nampak sangat dia jeles letteww..


nur'aQilah : haha.. spotring kete kot haha.. mentang2 iklan sewa kete.. Muahahaha

meh lawat blog saya tengok ring..hehe

ahahhaha.. ksian giler kena cmtu.. haha

miss flora : ok jum.. i on jea.. muahahhaha..


triggy : ko x pernah kene ae? t kenakan ko erk haha...

yes ! aku dapat no tepon ko ! 012 6572513 kan?hehe

blogspotring... wakakakakakak... ;p

hahah ni mesti ade kes yg org slalu stalk blog HH ni kekekeke

as salam..
muahaha! cool~
spotring~
nasib baik tak bulumataring

XD

meh singgha sini lak~

sebenarnya nak cakap ni kat aslann.tapi risau pula haFIZOl bulu mata lentik terlebih suka.wahaha~

wakakaka gile arrrrrr...
blog hangat tu .. huhuhu
lallaa.. abg. nak sign.. hehehe

tengku nizam : Gahahahaha... salah salah.. hafiz laen 2 woi haha..


along : muahaha.. jgn jeles aku ada domain.. lawa gitteww muahahaha..

Cik Mira : muahaha.. ye KOt Cik Mira.. Muahaha.. Muahaha..


... Muahaha.. fadzliring pun boleyy.. Agagagaga....

CCI : Muahahaha.. nak sign jek?? mintak r best2 siket muahahaha... lalalalalalaalalaaaa

teman setuju kite bako je...hehehehe...
kan dh femes semesta alam...

restu resort : Muahaha... gurau2 jek nie hahaha..


moon : haha... ok.. plan ditukar.. kite tembak ngan senapang gajah lalalalala

gila ah...retis skrg!! pomot blog dimana-mana...haha

man : bahahaha... wekksss... keretisan aku amat terserlah sekali muahahahaha

femesnya, ader jer org nak promote~

meleleh hingus aku weh. haha...

Afsar : agaggaga... ni bukan femes.. mUahhaha.. nie diskriminasi...

inche vampire : haha.. nah amek tisu kesat hingus hahahaha....

phie lah yg buat ! haha

sophie : Muahahaha... entah la labu.. hahaha..

time ni msti kwn dia kacau masa dia dok tulis,

"eh2,lawa lah spotring moto tu"

si penulis pon dalam kepala otak dia dok igt blogspotring

wahahaha~

miss : haha.. ye KOT.. muahaha.. domain spotring.. haha.. x bleh blah an ahhahaahaa..

iza : ok fine dah agak muahahahha

Bila dah femes inila bayaran yg patut dapat.. haha.. blogspotring pun sodap! huahaha

The Syafiq : Bahahaha... Jahat gila perli aku kaw kaw... :P

Back To Top