Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako

Assalamualaikum w.b.t

Tadi sedap-sedap layan berita sal kematian Osama 2 kan tibe ada orang hantar gambar lucah   kat bawah nie kat aku.

Apa pendapat korang apabila memerhatikan gambar iklan di bawah?

DSC01162

Yang aku petakkan merah 2 lah weyh. Bukan aku suh tengok gambar kereta atau no fon 2.

Nama tuan punya no fon diatas 2 hafiz. Jangan bimbang hafiz aku dah padam 3 no fon ko xda orang dapat detect nya no fon ko.

Makhluk asing mane tah suke hati tambah hafizol.blogspotring.com kat belakang nama hafiz 2. Muahaha.

Korang nak taw kat mana kejadian nie?

Kat bustop kolej aku. Sah-sah la orang nie nak tujukan kat aku kan. Nak promote blog aku lettew konon. Pomot la elok-elok skit.

Yang dia duk tambah ring belakang blogspot 2 asal haha. Malu aku dibuatnya.

Kepada si vandalisme nie cepat-cepat p padamkan balik contengan korang 2 . Korang telah memfofularkan blog aku.

Ada plak orang yang hantar gambar nie kat aku gtaw aku yang wat. haha. Takdanya aku nak wat nie.Motif aku nak wat.

Aku cakap r kat dia lau aku yang wat mesti aku dah tulis elok-elok n lawa-lawa. Tak da r nak tambah “ring” 2 kan. haha.

Bukan aku ler yang tulis. Mesti ada orang jeles ngan aku nie.

bako bako bako bako

Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako Reviewed by Hafiz Hafizol on 05 May Rating: 5

41 comments:

  1. pergh melampau..dia suruh cari domain sendiri kot.x perlu bawah blogspot.huhu

    ReplyDelete
  2. hawt la blog ko nanti..haha

    ReplyDelete
  3. todia... hh fofular mcm along

    ReplyDelete
  4. woi kemain pemes kau!
    tade penah lak org tulis url aku.
    hahahahahahaha

    ReplyDelete
  5. Rozuan : Muahaha.. perlinya haha...



    kim : hawt sebab vandalisme .. muahaha...


    arelong : jum bako.. bako bako bako bako bako bako...

    naqiah : muehhehe... along sapekah??? lalalalalalala

    ReplyDelete
  6. nama pun artis..mestilah diorang nak menaikkan ime HH tu..haha

    ReplyDelete
  7. ery : muahaha.. T aku tulis ko nye URL ok kat bustop bawah uh hahahha

    ReplyDelete
  8. TH : Muahaha.. diskriminasi di sini ya..


    AA : Hahaha.. hape 2.. menjatuhkan martabat aku ada haha.. :P

    ReplyDelete
  9. hahaha . sengal yang abadi .. :D

    ReplyDelete
  10. ni hafiz kump nasyid ke ? ehehehe. patotlah femes, hehehe JOKE JOKE

    ReplyDelete
  11. azri : haha.. sengal plak .. ini seriuussss...


    nurelinda : yup yup.. ni lah hafiz hamidun 2 hahhahaha

    ReplyDelete
  12. tudiaaa. kejelesan org tu terserlah di situ, haha. kite bako je, hahaha

    ReplyDelete
  13. gua syak sedap jugak bunyik blogspotring ni. keh keh

    ReplyDelete
  14. alyaclumsy: Muahaha.. kan3? nampak sangat dia jeles letteww..


    nur'aQilah : haha.. spotring kete kot haha.. mentang2 iklan sewa kete.. Muahahaha

    ReplyDelete
  15. meh lawat blog saya tengok ring..hehe

    ReplyDelete
  16. ahahhaha.. ksian giler kena cmtu.. haha

    ReplyDelete
  17. miss flora : ok jum.. i on jea.. muahahhaha..


    triggy : ko x pernah kene ae? t kenakan ko erk haha...

    ReplyDelete
  18. yes ! aku dapat no tepon ko ! 012 6572513 kan?hehe

    ReplyDelete
  19. blogspotring... wakakakakakak... ;p

    ReplyDelete
  20. hahah ni mesti ade kes yg org slalu stalk blog HH ni kekekeke

    ReplyDelete
  21. wakakaka gile arrrrrr...
    blog hangat tu .. huhuhu
    lallaa.. abg. nak sign.. hehehe

    ReplyDelete
  22. tengku nizam : Gahahahaha... salah salah.. hafiz laen 2 woi haha..


    along : muahaha.. jgn jeles aku ada domain.. lawa gitteww muahahaha..

    Cik Mira : muahaha.. ye KOt Cik Mira.. Muahaha.. Muahaha..


    ... Muahaha.. fadzliring pun boleyy.. Agagagaga....

    CCI : Muahahaha.. nak sign jek?? mintak r best2 siket muahahaha... lalalalalalaalalaaaa

    ReplyDelete
  23. teman setuju kite bako je...hehehehe...
    kan dh femes semesta alam...

    ReplyDelete
  24. restu resort : Muahaha... gurau2 jek nie hahaha..


    moon : haha... ok.. plan ditukar.. kite tembak ngan senapang gajah lalalalala

    ReplyDelete
  25. gila ah...retis skrg!! pomot blog dimana-mana...haha

    ReplyDelete
  26. man : bahahaha... wekksss... keretisan aku amat terserlah sekali muahahahaha

    ReplyDelete
  27. femesnya, ader jer org nak promote~

    ReplyDelete
  28. meleleh hingus aku weh. haha...

    ReplyDelete
  29. Afsar : agaggaga... ni bukan femes.. mUahhaha.. nie diskriminasi...

    inche vampire : haha.. nah amek tisu kesat hingus hahahaha....

    ReplyDelete
  30. sophie : Muahahaha... entah la labu.. hahaha..

    ReplyDelete
  31. time ni msti kwn dia kacau masa dia dok tulis,

    "eh2,lawa lah spotring moto tu"

    si penulis pon dalam kepala otak dia dok igt blogspotring

    wahahaha~

    ReplyDelete
  32. miss : haha.. ye KOT.. muahaha.. domain spotring.. haha.. x bleh blah an ahhahaahaa..

    ReplyDelete
  33. iza : ok fine dah agak muahahahha

    ReplyDelete
  34. Bila dah femes inila bayaran yg patut dapat.. haha.. blogspotring pun sodap! huahaha

    ReplyDelete
  35. The Syafiq : Bahahaha... Jahat gila perli aku kaw kaw... :P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.