Dihalau Pak Guard Apabila Tengah Best melayan VIDEO

Assalamualaikum w.b.t

Gigih nie masuk bilik terus update sal kisah sedih nie. Kejadian berlaku lebih kurang 2 jam yang lepas kot. Ketika itu suasana kolej sunyi sepi. Pagi buta kot memang r sunyi sepi kan. Kami plak sesedap rasa blueberry betol duk tengok video kat depan kolej 2.

Tempat 2 amatlah terbuka dan terang benderang sekali sebab atas kepala kami ada sportlight yang besar gedabaknya. Maka isu melihat video di tempat sunyi dan tertutup tak timbul di sini ok.

Tengah kitorang ralek layan video 2 kan…

 

 

Tibe tibe..

Datang 2 orang pak guard nek moto besar dia menghampiri kitorang. Suasana sepi seketika. Masing-masing pandang memandang sambil wat mata ke atas tangan di dada   muka tak bersalah.

pakguard : woi korang ada hal ape ha duk pagi2 sini ??

kami : kami x da hal saje saje jea suke suke. Duk tengok video best nie ha. Meh la nak juin #mata ke atas tangan di dada.

pakguard : Dah3. P masuk bilik skunk. hape punya student nie? rajin sangat stdy sampai pagi buta*mata ke atas tangan di dada (eh pandai gak an pak guard ni wat )

(Dialog sesedap hati ditukar utk menyedapkan mulut pembaca)

Lepas 2 masing-masing kecoh jap konon x puas hati le nie kat pakguard 2. Masuk bilik semua ngan mulut muncung 12 depa. Tak puas hati lagi nie kitorang sambung lak ngumpat lam FB.

3

Mesti korang nak tahu kan kitorang duk layan video ape kan? Kitorang layan video 18 SX sengal ni je pun

korang punca segalanya I hate u

MORAL : Len kali jangan duk gatal sangat lah tengok movie k video k sampai larut pagi kat tempat terbuka. Nak tengok lam bilik boleh. Padan muke korang kan? Bahahaha.

17 comments:

  1. lorh aku igt ko layan video sin chan! kan 18sx.. kan? haha

    ReplyDelete
  2. r-5 : haha.. mengom letteww.. Hahaha.. malam esok lak erk.. haha

    ReplyDelete
  3. rajin sangat dia study video maharaja lawak tu sampai pagi pagi buta... #opss

    ReplyDelete
  4. haa... hh tngok video ape neh?? kantoi!!

    ReplyDelete
  5. Padan muka! hehehehe...kalo tengOk dlm bilik lg best...siap bley baring2...korg dOk kat tempat terbuka mcm 2 nnti masOk angin baru taw...

    ReplyDelete
  6. pakgad siap perli lagi kot. hiks

    ReplyDelete
  7. hanim : hahahahaha.. kan kan kan.. jeles letteww... bahaha

    ReplyDelete
  8. naqiah : haha.. wekkkss...

    ReplyDelete
  9. laaa..ingt video per td..aahahaha

    ReplyDelete
  10. haha ingat lagy dulu dok hostel lepak tepi tangga pkl 2 pagi kne sound tp dgn mak guard la hikhik.
    konon belajar padahalll baca komik..

    *siap dpt pakej dgn makian
    ape la nasib huhu

    ReplyDelete
  11. moon : haha.. angin malam best .. sejuk.. hahaha..

    ReplyDelete
  12. sarah : haha.. HH reka sendiri jek 2 dialog sengal 2 .. bahahahaha

    ReplyDelete
  13. hawiz : haha.. ko memang..

    ReplyDelete
  14. czueka : haha.. mak guard ae.. haha.. wat entri x? bahahaha .. nak baca..

    ReplyDelete
  15. wuuu , kdg2 geram ngan pakgad gak h0h0h0

    ReplyDelete
  16. huhu incik hafiz ,tade entry la sbb time tu tade blog lagy huhu..

    ni br tringat balik :)

    ReplyDelete
  17. haha yg duk layan kt luaq nape..lyn dlm bilik la lgi best.hahaha.. aku dlu kne sound gak dgn pak gad lepak kt luar mlm2 cis siot je potong stim

    ReplyDelete