Showing posts from May, 2011Show All
Sila jangan berfikiran negatif sangat

Assalamualaikum w.b.t Bukan nak cakap kat sesiapa la nie. Just nak tegur diri sendiri sebenarnya. Sebab diri sendiri nie selalu lupa diri pastu sikit. Dahla selagi nak negatif je. Haha. Yes, aku akui aku seringkali berfikir…

Peminat Komik China @ Hong Kong

Assalamualaikum w.b.t Aku memang gila ngan komik-komik Cina hasil karya Ma Wing Shing dan Tony Wong. Karya diorang memang best. Komik Pedang setiawan   memang menjadi kegemaran. Selalu tak sabar menunggu keluaran terbaru Pedang …

Aku nak Gemuk dan Maintain

Assalamualaikum w.b.t Kalau ada orang tanye camnie kat aku “knpe ko nampak kurus sekarang?????” pantas aku jawab “sejak bila aku gemuk bongok”!!! Baru nie ada  blogger datang komen kat entri cakap aku nie kurus GILER !! …

Budaya ‘kapel’ di Universiti | Korang masuk U nak belajar ke nak bercinta

Assalamualaikum w.b.t Terutama sekali nak mintak maaf kepada mana-mana pihak yang terasa bak kata pepatah siapa yang makan cili dia lah yang terasa pedasnya. Ok back 2 da topik. Of course r aku masuk Universiti nie semata-m…

Episod Green Rose Telah Berakhir| Pengalaman Itu Indah Kan

[entri tertunda] Assalamualaikum w.b.t Semalam iaitu Rabu ( 18 Mei 2011 ) telah berakhir program green rose dengan rasminya. Masing-masing gila excited nak balik kampung nie. Lebih dua minggu kot kitorang stay kat UKM nie s…

Dihalau Pak Guard Apabila Tengah Best melayan VIDEO

Assalamualaikum w.b.t Gigih nie masuk bilik terus update sal kisah sedih nie. Kejadian berlaku lebih kurang 2 jam yang lepas kot. Ketika itu suasana kolej sunyi sepi. Pagi buta kot memang r sunyi sepi kan. Kami plak sesedap rasa…

Fenomena “Tangan di Dada Mata Ke Atas” telah menyerang | Hafizhafizol turut terkena tempiasnya

Assalamualaikum w.b.t Sebelum kita bercakap panjang marilah sama-sama kita menonton video tangan di dada mata ke atas yang aku sediakan di bawah Korang yer yg menyebarkan virus tangan di dada mata ke atas nie kan? kejam keja…

Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako

Assalamualaikum w.b.t Tadi sedap-sedap layan berita sal kematian Osama 2 kan tibe ada orang hantar gambar lucah   kat bawah nie kat aku. Apa pendapat korang apabila memerhatikan gambar iklan di bawah? Yang aku petakkan merah …

Selamat Tinggal Awak. Dah 2 Sem Kita Menjalani Hidup Bersama kan

Assalamualaikum w.b.t seyes ni sedey gila nak meninggalkan awak Awak tahu tak kali pertama saya kenal ngan awak saya sudah terpikat dengan awak Awak cantik di mata saya biarpun orang menidakkan. Saya suke sangat sangat sangat…