Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

28 May 2011

Sila jangan berfikiran negatif sangat

Sila jangan berfikiran negatif sangat

  Assalamualaikum w.b.t Bukan nak cakap kat sesiapa la nie. Just nak tegur diri sendiri sebenarnya. Sebab diri sendiri nie selalu lupa d...

26 May 2011

Peminat Komik China @ Hong Kong

Peminat Komik China @ Hong Kong

Assalamualaikum w.b.t Aku memang gila ngan komik-komik Cina hasil karya Ma Wing Shing dan Tony Wong. Karya diorang memang best. Komik Pedan...

23 May 2011

Aku nak Gemuk dan Maintain

Aku nak Gemuk dan Maintain

  Assalamualaikum w.b.t Kalau ada orang tanye camnie kat aku “knpe ko nampak kurus sekarang?????” pantas aku jawab “sejak bila aku gem...

21 May 2011

Budaya ‘kapel’ di Universiti | Korang masuk U nak belajar ke nak bercinta

Budaya ‘kapel’ di Universiti | Korang masuk U nak belajar ke nak bercinta

  Assalamualaikum w.b.t Terutama sekali nak mintak maaf kepada mana-mana pihak yang terasa bak kata pepatah siapa yang makan cili dia lah...

20 May 2011

Episod Green Rose Telah Berakhir| Pengalaman Itu Indah Kan

Episod Green Rose Telah Berakhir| Pengalaman Itu Indah Kan

  [entri tertunda] Assalamualaikum w.b.t Semalam iaitu Rabu ( 18 Mei 2011 ) telah berakhir program green rose dengan rasminya. Masing-ma...

9 May 2011

Dihalau Pak Guard Apabila Tengah Best melayan VIDEO

Dihalau Pak Guard Apabila Tengah Best melayan VIDEO

Assalamualaikum w.b.t Gigih nie masuk bilik terus update sal kisah sedih nie. Kejadian berlaku lebih kurang 2 jam yang lepas kot. Ketika it...

7 May 2011

Fenomena “Tangan di Dada Mata Ke Atas” telah menyerang | Hafizhafizol turut terkena tempiasnya

Fenomena “Tangan di Dada Mata Ke Atas” telah menyerang | Hafizhafizol turut terkena tempiasnya

Assalamualaikum w.b.t Sebelum kita bercakap panjang marilah sama-sama kita menonton video tangan di dada mata ke atas yang aku sediakan d...

5 May 2011

Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako

Tragis | hafizhafizol.blogspot.com divandalismekan. Siapa punya angkara aku nak bako bako bako

Assalamualaikum w.b.t Tadi sedap-sedap layan berita sal kematian Osama 2 kan tibe ada orang hantar gambar lucah   kat bawah nie kat aku. A...

2 May 2011

Selamat Tinggal Awak. Dah 2 Sem Kita Menjalani Hidup Bersama kan

Selamat Tinggal Awak. Dah 2 Sem Kita Menjalani Hidup Bersama kan

Assalamualaikum w.b.t seyes ni sedey gila nak meninggalkan awak Awak tahu tak kali pertama saya kenal ngan awak saya sudah terpikat dengan...