Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

5 April 2011

REview Blog Sis Of Mine @ IzaHafizah |Pencetus HH Berblogging|

  Hafiz Hafizol       5 April 2011

Assalamualaikum w.b.t

Nak tahu tak satu cerita. Begini cerita dia pada suatu ketika dahulu.

“HOi JOJO, MU TAK WAT KA BLOG??? WAT LA BLOG.. BEST WOOO… MACAM2 ADA”

“HAA??? BLOG??? APE TUH??? BUKU LOG AKU KENAL LA. BLOG 2 HAPE???? MACAM BOLOK JEA BUNYI DIA???”

“MUNG NIM KETINGGALAN SUNGGUH. BLOG LA. YANG GITEW- GITEW TU”

“OHHHHH… (Bluurr)”

Okbai. Mukadimah dah habis.

Dah tahu kan apa yang Aku nak sampaikan berdasarkan perbualan Aku dan Cik Iza di atas? Cik Iza ni la pencetus Aku buat blog. Aku kenal blog pun melalui blog Cik Iza. Maka Aku macam terpanggil untuk me review blog beliau pada hari ini kerana aku sebenarnya dah agak lama ingin melakukan ini namun asyik tertangguh dek kesibukan bekerja.( Bekerja la sangat).

Cik Iza dah lama sebenarnya berblogging. Blog beliau plak banyak menceritakan tentang kisah hidup beliau yang manis- manis belaka. Pandai kan dia. Yang pahit dia tak plak cerita. Dia ada jugak wat tutorial seperti adobe photoshop, promote baju pengantin( sebab dia dah nak kawin nie), cara cara nak wat kuey( Bajet Chef Wan) dan seumpamanya.

Maka ape kejadahnya kita duk kelip2 kat sini? Jum terjah blog Cik IzaHafizah a.k.a Jaja Melissa Isabella ( Lawa nama nie)

Sila tekan picture beliau untuk terus ke blog Cik IzaHafizah ok.

logoblog

Thanks for reading REview Blog Sis Of Mine @ IzaHafizah |Pencetus HH Berblogging|

Previous
« Prev Post

16 comments:

  1. pewwwitttt....artis mana plak ni HH??

    ReplyDelete
  2. wowwwww!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Fai : haha.. artis rakaman syarikat HH.. dengar la single pertama dia bertajuk " buah buah cinta" muahahahaha



    forever love : haha.. nak jugeks k? Aiya susah r canie. T lau dah glamer macam kamu baru HH buat .. haha..


    iza : muehehehe.. Blanje r.. blanje r.. ingat free ka?? MUahahaha

    ReplyDelete
  4. BRO : haha.. naseb BRo betol kan.. lau tak memang ada yg hidung senget lepasnie.. ( bakal tunang orang oke si Iza nie) muahahaha


    ich : haha.. Ececeh.. blanje Azura dulu lah.. kih3..

    ReplyDelete
  5. haha.. sape popular.?? atiqsalleh ke.? die biasa jela..

    ReplyDelete
  6. Forever love ASB ( Artis Sahabat Blogger) bak kate Abg Pious... Muahahaha...

    ReplyDelete
  7. muahaha... cepat p kene kan abg pious uh.. dia mmg nak kene panah.. hahaha..

    ReplyDelete
  8. oitt , review la blog kite pulakk

    ekeke

    ReplyDelete
  9. scha : aitu dah review kan?? ciap bagi bunga lagik.. muehehehe... Tapi dia mana nak perasan.. okbaii...

    ReplyDelete
  10. cun gak.. leh tahan.. wajib kena terjah ni... hahaha

    ReplyDelete
  11. You are looking plenty adorable and cute. Like your blog because it's too cute and artistic.

    ReplyDelete