Melly Goeslow ft. Irwansyah- Love story OST LOVE STORY

View Image

Assalamualaikum w.b.t

Kepenatan stdy sampai lebam semalam dengan berbekalkan tidur satu jam tadik hanya sedikit berbaloi. Aku tak dapat jawab dan op corse lah x dapat score exam tadi.Tapi takpe sebab aku mengamalkan prisip lets bygone be bygone. Haha

Aku terfikir nak update entri tapi memang agak jem dah otak nie. Maka ni jela aku mampu update. Layan jela. Lagu nie seyes I tell u agak best. Macam biasa la kan lagu Melly Goeslow selalunya tak mengecewakan. Begitu jugak ngan lagu nie. Campuran versi BM dan BI. Amat romantik gitteww.

Lau malas nak loading x yah susah2 nak dengar

DOWNLOAD MP3 DI SINI

9 Komen untuk "Melly Goeslow ft. Irwansyah- Love story OST LOVE STORY"

dah lama x dgar ttg irwansyah.. haha.. nak tgok r cite ne~`

seram lagu ni.. kenangan lama.. :(

x suka irwansyah! tapi dgr lagu ni pon sebab melly ja..

hehehe~ ^_^

mak aku minat lagu ni weh!

thnks jenguk blog (:
haha dah follow
kalau berminat boleh follow saya jugak :DDD

nadia ; huhu.. acha n irwanshah memg romantik lalala


jackie : huhu. HH pun baru taw sal cite nie. hehe


sis Naqiah ; kenangan lama? opss, sory x tawu nie hehe

fasy : erk? baru taw dia dah kawen upenya.


miss : haha.. same ler kite..

padle ; haha. lawak la mak hang. Dia minat irwanshah lettew.. Haha

Back To Top