View Image

Assalamualaikum w.b.t

Kepenatan stdy sampai lebam semalam dengan berbekalkan tidur satu jam tadik hanya sedikit berbaloi. Aku tak dapat jawab dan op corse lah x dapat score exam tadi.Tapi takpe sebab aku mengamalkan prisip lets bygone be bygone. Haha

Aku terfikir nak update entri tapi memang agak jem dah otak nie. Maka ni jela aku mampu update. Layan jela. Lagu nie seyes I tell u agak best. Macam biasa la kan lagu Melly Goeslow selalunya tak mengecewakan. Begitu jugak ngan lagu nie. Campuran versi BM dan BI. Amat romantik gitteww.

Lau malas nak loading x yah susah2 nak dengar

DOWNLOAD MP3 DI SINI