Showing posts from April, 2011Show All
Opick Tiada Duka Yang Abadi

Tiada duka yang abadi didunia Tiada sepi merantaimu selamanya Malam ‘kan berakhir, hari ‘kan berganti Takdir hidup ‘kan dijalani Tangis dan tawa nyanyian yang mengiring Hati yang rindukan cinta dijalan-Mu Namun ku percaya hati m…

Lelaki dan Short Pants-Apa Kate Mereka???

Assalamualaikum w.b.t Lelaki dan short pants. Ape pendapat korang???? “Seksi lah lelaki pakai short pants nie” “suke laki pakai short pants.macho.” “aku suke. membuatkan pompuan yang tengok kite makin gersang”LOL ‘sexy” …

Sesungguhnya Segala Puji-Pujian Hanyalah Kepada Allah SWT

Assalamualaikum w.b.t Kali pertama menulis entri ala-ala keagamaan kalau salah arap ditegur. Sebelum itu izinkan aku berperasan sekejap. Handsome lah HH. eh, lawa lah mata dia . Seyes x tipu. Cute lah pic nie HH. HH nie c…

Melly Goeslow ft. Irwansyah- Love story OST LOVE STORY

Assalamualaikum w.b.t Kepenatan stdy sampai lebam semalam dengan berbekalkan tidur satu jam tadik hanya sedikit berbaloi. Aku tak dapat jawab dan op corse lah x dapat score exam tadi.Tapi takpe sebab aku mengamalkan prisip lets…

Kontes Kenangan Zaman Sekolah

Assalamualaikum w.b.t Harinie HH nak juin kontes yang dianjurkan oleh CIK NURUSSALWA setelah dengan beraninya dicabar oleh CIK JAJA . Sila klik banner beliau di atas atau klik nama CIK NURUSSALWA untuk juin kontes beliau. For …

Lunch Ikan Bakar + Sambal Belacan + Sayur Nangka lagi Harinie

Assalamualaikum w.b.t Sape suke ikan bako? Sila angkat tangan n kaki macam saya( Nak tiru ayat Ucop Wilcha tapi tak jadik ) Best.. Perrgghh.. Lazat taw tak lunch ikan bakar ngan sayur nangka masak lemak nie ok. Seyes I tell u.…

REview Blog Sis Of Mine @ IzaHafizah |Pencetus HH Berblogging|

Assalamualaikum w.b.t Nak tahu tak satu cerita. Begini cerita dia pada suatu ketika dahulu. “HOi JOJO, MU TAK WAT KA BLOG??? WAT LA BLOG.. BEST WOOO… MACAM2 ADA” “HAA??? BLOG??? APE TUH??? BUKU LOG AKU KENAL LA. BLOG 2 HAPE??…

Home sweet Home bah. 2 | Lilin Seorang Guru | Jasa Mu Sentiasa kukenang MR ARM

Assalamualaikum w.b.t. Layan nie dulu sebelum HH bercakap panjang Pernah langkah ku payah Menuju ke destinasi Kerana malam gelap Dan bintang hilang kerdipnya Menjadikan arah ku keliru Ke timur atau ke barat Bagai lilin memb…

“Back To School” | Projek Green Rose mengembalikan nostalgia zaman sekolah rendah kami..

Assalamualaikum. Agak pending entri nie sebab kejadian nie sudah lepas namun HH nak gak post kat sini sebab HH nak kongsi sesuatu yang menarik kat semua. Nak dengar x nak dengar x nak dengar x nak??? x nak?? ok. Tak nak sudah…