Lega | Hari ini nombor bertuah kami

 

Pagi yang hujan. P kelas ngan berjalan kaki menyelusuri denai2 , menuruni bukit belantara. Dengan berpayungkan payung pink. WAh, xde tipu. Payung kelabu.

Sampai kelas terus tak teragak – agak lagi untuk masuk. Kelewatan lagi ok.

ASTAGFIRULLAH….

Aku nampak group esement aku dah tercegat kat depan.

“aiya asal korang nak present harinie? “

“ asal aku x sampai lagi korang dah tercegat kat depan” derm!

Rupenya kami dapat no bertuah harinie. no 2. Kamilah pembentang pertama untuk hari ini ok. No 1 xda org nak.

Habis aku goreng sampai hangus pembentangan tadi. Muahaha.

Aku sendiri pun da tak ingat amende yang aku duk laklok kat depan tadi. Uwaa.Hape taknya sampai kelas terus p depan wat pembentangan. amat tidak relevant sekali aku .

moral 1: Bace Bismillah dahulu sebelum mencabut undian !

moral 2 : Sila datang awal ke kelas !

moral 3 : Sila sediakan payung sebelum hujan ( Macam aku)

moral 4 : ( rahsia ) Muahaha.

P/s : ok. dah settle satu pembentangan. Ada lagi 3 ok!!!

8 comments:

  1. bertuahnye group ni..haha
    so,cmne prsentation td???msti ok ni..=)

    ReplyDelete
  2. syairah : miahaha.. xleh gtawu.. rahsia tetap rahsia.. hoho! :P

    ReplyDelete
  3. dyra : haha. 2 la.. agak bertuah.. x ok! dahsyat gilow.. sume org ketiduran apabila kami present. Muahaha.. =)

    ReplyDelete
  4. hahahahaha..yeke???pdhal smua t'nganga sbb best sgt!!!haha

    ReplyDelete
  5. dyra : betol2.. ternganga bukan sebab best tapi tapi tapi tapi sebab tidor.. Miahaha. Xda la. X la truk sgt. Bace slide jek.!hehe

    ReplyDelete
  6. hahaha..ok la tu..gud luck 4 the next prsntation yep!!!

    ReplyDelete
  7. urm... hehhe... tens.. x sabo nak habes nie..

    ReplyDelete