Pagi yang hujan. P kelas ngan berjalan kaki menyelusuri denai2 , menuruni bukit belantara. Dengan berpayungkan payung pink. WAh, xde tipu. Payung kelabu.

Sampai kelas terus tak teragak – agak lagi untuk masuk. Kelewatan lagi ok.

ASTAGFIRULLAH….

Aku nampak group esement aku dah tercegat kat depan.

“aiya asal korang nak present harinie? “

“ asal aku x sampai lagi korang dah tercegat kat depan” derm!

Rupenya kami dapat no bertuah harinie. no 2. Kamilah pembentang pertama untuk hari ini ok. No 1 xda org nak.

Habis aku goreng sampai hangus pembentangan tadi. Muahaha.

Aku sendiri pun da tak ingat amende yang aku duk laklok kat depan tadi. Uwaa.Hape taknya sampai kelas terus p depan wat pembentangan. amat tidak relevant sekali aku .

moral 1: Bace Bismillah dahulu sebelum mencabut undian !

moral 2 : Sila datang awal ke kelas !

moral 3 : Sila sediakan payung sebelum hujan ( Macam aku)

moral 4 : ( rahsia ) Muahaha.

P/s : ok. dah settle satu pembentangan. Ada lagi 3 ok!!!