Lagu Retro Vs Lagu Terkini

 

Skunk nie aku dalam mood mendengar lagu retro.. Ala. Yang Sinar f.m 2 muzik retro terbaik. Tapi aku bukan dengar Sinar f.m tapi aku pasang mp3 lam laptop dari malam tadi sampai pagi nie. Wah, gedik kan aku. ada ke yang tak tahu lagu retro 2 hape kebenda?? meh nk lempang sket.

Lau ada yang tak tahu apa itu lagu retro silalah layan lagu2 kat sinar f.m itu sebab diorg pun pakai tagline muzik retro terbaik kan.

Lagu retro bagi aku amatla unik, sedap, layan, best, layan,unik,sedap ok dah .

Aku pun tak tahu kenapa lagu retro.Mungkin sebab lirik dia yang kena, ataupun muzik dia yang menyedapkan halwa telinga.

Aku kalau dengar lagu – lagu terkini hari hari,konpem hari ke 3 tu aku dah kebosanan nak dengar tapi lau retro nie hari2 dengar pun ok.

Tulah penangan artis2 retro Malaysia seperti Sweet Charity, Sting, Arrow, Fotograf, Wings, dan sebagainya. Dah x tersebut aku pasal ramai sangat.

p/s : Now listening May= Suci.

9 Komen untuk "Lagu Retro Vs Lagu Terkini"

mega-mencari penawar kasih

retro ke ney ? haha

azie : haha.. boleh la..


gravity sinambungan cinta.. haha

pada aku skrg semua lagu best2 , hehe , tak kire retro ke . terkini ke , asl sdp telinga mendengar lyn je.

Suka laguu baru + lagu lama ;)
but mostlyy alia dgr lagu baruu.. haha

syafiq : best mmg best.. tapi yg retro nie lau dengar byk kali pun x bosan .. hihihik

alia : suke jugak.!! try r dgr lagu retro lak.. chumel jea..

HH , layan dangdut lah pulak . muahahaha

azie : haha.. inul ka??? jum... hahaha...

Cube dengar muzik fm pukul 9 malam sampai kul 1 pagi

layan beb..

My listening Gamma= Kembang Terhalang

Nostalgia bro..

hafifi : erk?? t HH dengar erk.. Kembang Terhalang 2 lagu ka?? seyes HH x pernah dengar.. skunk gak HH bukak 4 shared .. huhuk!!

Back To Top