Skunk nie aku dalam mood mendengar lagu retro.. Ala. Yang Sinar f.m 2 muzik retro terbaik. Tapi aku bukan dengar Sinar f.m tapi aku pasang mp3 lam laptop dari malam tadi sampai pagi nie. Wah, gedik kan aku. ada ke yang tak tahu lagu retro 2 hape kebenda?? meh nk lempang sket.

Lau ada yang tak tahu apa itu lagu retro silalah layan lagu2 kat sinar f.m itu sebab diorg pun pakai tagline muzik retro terbaik kan.

Lagu retro bagi aku amatla unik, sedap, layan, best, layan,unik,sedap ok dah .

Aku pun tak tahu kenapa lagu retro.Mungkin sebab lirik dia yang kena, ataupun muzik dia yang menyedapkan halwa telinga.

Aku kalau dengar lagu – lagu terkini hari hari,konpem hari ke 3 tu aku dah kebosanan nak dengar tapi lau retro nie hari2 dengar pun ok.

Tulah penangan artis2 retro Malaysia seperti Sweet Charity, Sting, Arrow, Fotograf, Wings, dan sebagainya. Dah x tersebut aku pasal ramai sangat.

p/s : Now listening May= Suci.

9 Comments

  1. mega-mencari penawar kasih

    retro ke ney ? haha

    ReplyDelete
  2. azie : haha.. boleh la..


    gravity sinambungan cinta.. haha

    ReplyDelete
  3. pada aku skrg semua lagu best2 , hehe , tak kire retro ke . terkini ke , asl sdp telinga mendengar lyn je.

    ReplyDelete
  4. Suka laguu baru + lagu lama ;)
    but mostlyy alia dgr lagu baruu.. haha

    ReplyDelete
  5. syafiq : best mmg best.. tapi yg retro nie lau dengar byk kali pun x bosan .. hihihik

    alia : suke jugak.!! try r dgr lagu retro lak.. chumel jea..

    ReplyDelete
  6. HH , layan dangdut lah pulak . muahahaha

    ReplyDelete
  7. azie : haha.. inul ka??? jum... hahaha...

    ReplyDelete
  8. Cube dengar muzik fm pukul 9 malam sampai kul 1 pagi

    layan beb..

    My listening Gamma= Kembang Terhalang

    Nostalgia bro..

    ReplyDelete
  9. hafifi : erk?? t HH dengar erk.. Kembang Terhalang 2 lagu ka?? seyes HH x pernah dengar.. skunk gak HH bukak 4 shared .. huhuk!!

    ReplyDelete