Skunk nie aku dalam mood mendengar lagu retro.. Ala. Yang Sinar f.m 2 muzik retro terbaik. Tapi aku bukan dengar Sinar f.m tapi aku pasang mp3 lam laptop dari malam tadi sampai pagi nie. Wah, gedik kan aku. ada ke yang tak tahu lagu retro 2 hape kebenda?? meh nk lempang sket.

Lau ada yang tak tahu apa itu lagu retro silalah layan lagu2 kat sinar f.m itu sebab diorg pun pakai tagline muzik retro terbaik kan.

Lagu retro bagi aku amatla unik, sedap, layan, best, layan,unik,sedap ok dah .

Aku pun tak tahu kenapa lagu retro.Mungkin sebab lirik dia yang kena, ataupun muzik dia yang menyedapkan halwa telinga.

Aku kalau dengar lagu – lagu terkini hari hari,konpem hari ke 3 tu aku dah kebosanan nak dengar tapi lau retro nie hari2 dengar pun ok.

Tulah penangan artis2 retro Malaysia seperti Sweet Charity, Sting, Arrow, Fotograf, Wings, dan sebagainya. Dah x tersebut aku pasal ramai sangat.

p/s : Now listening May= Suci.