Showing posts from March, 2011Show All
Lagu Retro Vs Lagu Terkini

Skunk nie aku dalam mood mendengar lagu retro.. Ala. Yang Sinar f.m 2 muzik retro terbaik. Tapi aku bukan dengar Sinar f.m tapi aku pasang mp3 lam laptop dari malam tadi sampai pagi nie. Wah, gedik kan aku. ada ke yang tak ta…

Kisah saya budak STPM | Kelebihan STPM di mata saya | STPM senang Ok | Jangan Pandang Rendah Pada STPM

Assalamualaikum W.B.T Wah, panjang giler kan tajuk entri nie. Miahaha. HH nak cite sal STPM HH nie berikutan maklumbalas ENTRI INI   yang agak memberangsangkan. Berikut merupakan komen2 positif tentang STPM:- “ Awak masuk…

Malam JUmaat dan Munajat Perdana

“ Sila betulkan niat kamu semua. Kita datang sini bukan kerana munajat perdana, bukan kerana majlis bacaan Yaasin tapi kerana Allah Taala.. ” Kata ustaz kepada kami semua. Agak kena dengan situasi Saya sebenarnya. Lau progr…

Lega | Hari ini nombor bertuah kami

Pagi yang hujan. P kelas ngan berjalan kaki menyelusuri denai2 , menuruni bukit belantara. Dengan berpayungkan payung pink. WAh, xde tipu. Payung kelabu. Sampai kelas terus tak teragak – agak lagi untuk masuk. Kelewatan lag…

Penghijrahan Irma Hasmie | Muncul Dengan Imej Bertudung

Wah, ada yang tak kenal pelakon Irma Hasmie?? Beliau kini muncul dengan imej bertudung plakdah. Nampaknya kemunculan artis- atis Malaysia yang bertudung semakin bertambah. SETIAP mata tertumpu sejenak tatkala susuk tubuh pela…

Kesan Tsunami Jepun| Bumi Berubah

Gempa Jepun ubah landskap, diramal cetus Zaman Ais baru BELUM pun igauan ngeri tsunami yang melanda Aceh pada 26 Disember 2004 terhapus sepenuhnya, kita dikejutkan sekali lagi kehadiran bencana yang melumpuhkan Jepun dal…

Blog Picisan : Best Ke Jadi Budak Kampung?

Harinie HH nak juin segmen NIQ AFNAN . Segmen apa? Segmen mari mengaji. Eh salah. Segmen yg kat banner tu la. Ha, tanye lagi soalan bonus camtu. Kali pertama juin segmen. Sebelum ni asyk kontes je. Tak pandai gak nie nak juin s…

Gaya Rambut Pacak Tak Elok

Lelaki amat sisonim dengan rambut. Tak salah apabila dikatakan kekacakan juga dapat dinilai melalui rambut. Namun begitu, stail rambut pacak telah menjadi pilihan pada hari ini ye tuan- tuan sekalian. Ape taknya… Masuk harinie d…