Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

Blog mengenai tempat-tempat menarik ketika bercuti, pengalaman percutian yang best, tempat makan best, kedai makan yang popular, resepi masakan yang mudah, tips untuk lelaki dan sebagainya.

Hafiz Hafizol | Bukan Sekadar Rupa

20 February 2011

'Slang' Terengganu AKU perlu diatasi segera

'Slang' Terengganu AKU perlu diatasi segera

Hari ini aku nak cerita pasal loghat. Aku anak jati Terengganu Darul Iman. Mesti anda dah dapat mengagak kan camne rakyat - rakyat Terengga...

19 February 2011

PETUA TRADISIONAL MENGHILANGKAN JERAWAT

PETUA TRADISIONAL MENGHILANGKAN JERAWAT

Harini nak kongsikan dengan pembaca mengenai petua tradisional menghilangkan jerawat . Ada tak dalam kalangan anda yang ti...
tips nak gemuk

tips nak gemuk

masing- masing tengah bercakap sal isu camne nak kurus tapi aku dah kurus la. So, x yah cakap sal camne nak kurus. Aku nak cakap sal tips2 n...

4 February 2011

Otak kiri VS Otak Kanan

Otak kiri VS Otak Kanan

Korang nak taw x yang kita ada 1 otak.. Ye tepat sekali. Otak yang dkurniakan oleh Allah SWT sebagai pinjaman.( Agak sopan ak skarang kan...