Showing posts from December, 2010Show All
Penduduk serbu pusat karaoke kami

tidak... x mungkin.. apekah.. x sgke.. n macam2 lagi pertanyaan yg bermain di benakku apabila aku terbace 1 link kat FB nie... dan terus aku share link tersebut dan dgn gigih jugak telah mengeTAG bbrape org geng2 aku yg berk…

Sehari bersama tomato ungu

Sehari ini berlaku pd waktu semalam ok bkn pd hari ini. Disebbkn aku amat letih berjalan, aku terus tertdur n x sempat mengupdate cite yg best ini pd hari smalam... Cerita sehari ini bermula pd waktu tengahari.. Cuace pd wakt…

Skin Food di Alamanda

korang pernah dgr x name skin food nie??? mesti x pernah kn..?? mesti korang ingat skin food nie adalah sejenis kueh kan... actually, skin food ni adalah sebuah kedai yg menjual alat2 kosmetik yg sesuai untuk kulit.. sebb 2 nam…

Radix Fried Chicken(RFC) yang sedap

langsung x menyelerakan jugak kan?? tgk ayam dia 2.. mcm daging ayam je kan.. hehe. RFC telah melebarkan sypnya ke negeri pantai timur, yakni di Terengganu.. Maka dgn ggh jugak kami iaitu k0din,syerah, mcna dan syazwan tel…

Part Time di Carrefour Alamanda

Pada cuti sem ini aku telah menghabiskannya dengan berpartime. Sedih yg teramat sgt apabila tak balik kg bercuti. tp partime 2 kejap j pun.. Start 15/11 dan resign pada 5/12 . Acu kira berape hari aku kerja.. kejap kan.. sebabny…